Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Dulceata de trandafiri

Reteta zilei: Dulceata de trandafiri
Reteta zilei: Dulceata de trandafiri

Daca ai in gradina trandafiri de Damasc, poti pregati pentru intreaga familie o dulceata deosebit de aromata si parfumata. Afla mai jos cum se prepara dulceata de trandafiri!


Parfumata si aromata, dulceata de trandafiri este preferata mea. Iti voi arata mai jos reteta mea de dulceata de trandafiri. Pentru aceasta dulceata ai nevoie de petalele trandafirilor de Damasc.
Ingrediente:
- 400 - 500 g flori de trandafiri;
- 1 kg zahar;
- 1 litru de apa;
- 1 lingurita sare de lamaie.
Dulceata de trandafiri - modalitate de preparare
1. Se aduna petalele si se scutura de polen.
2. Dupa ce s-au curatat de polen, se inlatura partea alba de la baza petalelor.
2. Petalele se pun intr-un bol si se freaca cu o lingurita de sare de lamaie pana capata culoarea rosie, apoi se pun la frigider.
3. Intre timp se pregateste siropul. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu zaharul (siropul se fierbe 15-20 de minute). Se adauga petalele de trandafiri si se mai lasa la fiert 45-50 de minute.
4. Se ia spuma care se formeaza deasupra. Dulceata este gata cand siropul se ingroasa putin.
5. Dulceata se lasa sa se raceasca, apoi se pune in borcane si se pastreaza intr-un loc intunecat si racoros.
Nu mai sta pe ganduri! Incearca si tu aceasta reteta de dulceata de trandafiri!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trandafiri

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Dulceata de trandafiri"



5 - 2 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0