Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Friganele de paine

Reteta zilei: Friganele de paine
Reteta zilei: Friganele de paine

Cine nu a mancat macar o data in viata friganele? Cand erati copii, bunicii vostri obisnuiau sa va faca friganele de paine?


Friganelele sunt foarte delicioase si pot fi servite simple, cu putin zahar deasupra, dar si cu diverse supe sau soteuri de legume. Veti fi uimite cat de mult le vor placea celor dragi!
Pentru aceasta reteta nu aveti nevoie de multe ingrediente. Painea, laptele, ouale sau uleiul nu au cum sa lipseasca din bucataria dvs.
Ingrediente pentru friganele:
- 6-7 felii de paine (franzela);
- 500 ml lapte;
- 2 oua;
- ulei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere de teste rezolvate la limba romana clasa a VI-a


Copilul dvs are examen de Evaluare Nationala la sfarsitul clasei a VI-a Pregatiti-l de nota 10 Stimate parinte Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs admiterea la liceu Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase pe care ulterior se poate construi o...

Oferta Speciala
valabila 48h

Friganele de paine - modalitate de preparare
Se taie felii de franzela potrivit de groase, care se inmoaie in lapte. Feliile de paine se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Friganelele de paine se pot servi cu o supa de spanac sau de conopida.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Friganele de paine"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 3 =

Cele mai citite articole

Dupa o cearta sau dupa ce primesc o veste proasta, majoritatea oamenilor prefera sa mearga la ...
Sa slabesti intr-un mod sanatos nu este deloc un proces usor. O dieta de slabit, pe langa ...
Smoothie-urile reprezinta varianta perfecta de a consuma o portie sanatoasa de fructe si legume o ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ilie eu doresc să-mi găsesc, Pentru un Regim Vegan, DATE serioase, clare, ...
Vreau un regim dupa care nu mi se face foame, nici pofta de dulce si care sa ma slabeasca in loc sa ...
Cea mai buna apa este borsec apa minerala
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0