Pastele reprezinta o sursa importanta de proteine vegetale, minerale si fibre. Nutritionistii nu incurajeaza consumul frecvent de paste fainoase in portii mari, mai ales daca le preparam cu diverse sosuri. Ca sa nu te ingrasi, prepara pastele cat mai simplu.
Ingrediente:
- 300 g macaroane;
- 200 g ciuperci;
- 100 g cascaval ras;
- 80 g unt;
- 1 ceapa.
- sare;
- piper;
Se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg de apa. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, apoi se adauga ciupercile taiate julien. Dupa ce s-au calit se adauga si macaroanele. Se potrivesc de sare si piper.
Macaroanele cu ciuperci se servesc cu cascaval ras sau cu branza.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala
Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!