Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Macrou marinat

Reteta zilei: Macrou marinat
Reteta zilei: Macrou marinat

Pestele marinat in otet, pregatit la tine acasa, este mult mai gustos decat cel din comert. Iata cum trebuie sa marinezi pestele...


Pestele marinat este foarte gustos si reprezinta o alternativa sanatoasa la cel prajit.

Ingrediente:

- 4 bucati de macrou eviscerat;
- 2 cepe taiate solzisori;
- 2 morcovi taiati rondele;
- foi de dafin;
- o lamaie taiata felii;
- boabe de piper negru;
- o cana de otet;
- o cana de apa.

Peste mariant - mod de preparare:

Macroul spalat bine se taie in rondele de grosimea a 2 degete si se sareaza pe ambele parti. Intr-un vas cu inchidere etansa incepeti sa aranjati in straturi: un rand de rondele de macrou, un rand de ceapa,  morcovi, lamaie, boabe de piper, foi de dafin, iar rondele de macrou. Atentie, ultimul rand trebuie sa fie de ceapa, morcovi si condimente.

Turnati oteti amestecat cu apa (la o cana de otet aveti nevoie de o cana de apa) atat cat va e necesar sa acoperiti cu lichid pana sus. Puneti capacul care inchide etans vasul si lasati la frigider pentru 5-6 zile.

Dupa acest timp, puteti incepe sa consumati un aperitiv foarte gustos.

Sfaturi:

- pentru marinarea pestelui mai puteti folosi si alte condimente precum ghimbir, coriandru,  cimbru, usturoi, oregano, boabe de mustar, nucsoara, rozmarin, tarhon.

- puteti utiliza un recipient din sticla, plastic sau un vas inoxidabil (nu se folosesc recipiente din aluminiu).

Foto: denpasar.all.biz



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitiv

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Macrou marinat"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 4 =

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0