Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Paine de casa

Reteta zilei: Paine de casa
Reteta zilei: Paine de casa

Va propunem astazi o reteta simpla de paine de casa la cuptor, foarte gustoasa si sanatoasa. Nimic nu se compara cu gustul de paine calda, proaspat scoasa din cuptor…


Alba sau neagra, de secara sau graham, painea nu lipseste din alimentatia noastra.
Painea de casa nu se compara cu cea din comert, care are foarte multe E-uri, agenti de afanare si aditivi alimentari.
Nutritionistii sustin ca painea din comert ingrasa din cauza tehnologiei si a aditivilor alimentari folositi in prepararea acestui aliment. De aceea, painea facuta in casa ramane cea mai buna alternativa. Este atat de simplu de preparat!
Ingrediente pentru paine de casa:
- 1 kg faina alba;
- 20 g drojdie de bere;
- lapte sau apa;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE


Examenul de definitivat Venit Dat Luat Realizata de un colectiv de profesori cu experienta culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 50 de teste conforme subiectelor elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare programelor specifice pentru...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 1praf de sare;
- 2 linguri ulei;
- 1 lingurita de zahar.
Modalitate de preparare:
Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata cu 2 lingurite faina, 1 lingurita de zahar, sare si 2 lingurite de ulei. Se framanta bine si se pune la crescut ca sa iasa un aluat vartos. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 2 si se fac doua paini. Se ung doua tavi cu ulei si se tapeteaza cu faina. Painea se coace la cuptor la foc potrivit 30-40 de minute pana capata o culoare aurie.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine de casa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Paine de casa"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 2 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta zilei: Paine de casa"

ionita alexandrina @ 07-Oct-2013
"reteta este foarte buna si poate fi si mai buna daca se adauga niste seminte de chimen si fenicul ,chiar si de dovleac ,floarea soarelui,fulgi de secara si ovaz ,se poate face paine cu diverse combinatii din cele mentionate mai sus fara sa necesite o munca in plus"
Mihaela Neagu @ 30-Mai-2013
"Eu fac paine tot la masina de 10 ani. Este mai sanatoasa fara zahar. Amestec 3 feluri de faina : alba, integrala si ( putina ) secara. Pun numai apa, fara lapte. Cu ulei de masline are un gust mai bun. Prin selectie, daca nu ai de unde cumpara de la tarani, cea mai buna faina alba pentru paine este cea de 650. Chiar si proaspata fiind, daca se prajeste ( foarte ) usor, este divin de buna. Nu se taie cu cutitul pana nu s-a racit complet."
Gabriela jalba @ 12-Feb-2013
"Trebuie atentie la achizitionarea fainii. Multe varietati din comert contin afinatori si aditivi. Eu fac piinea la masina de piine cam de vreo 3 ani,cu faina cumparata de la moara,sau de la taranii ce vin la piata. Intotdeauna pun si seminte de tot felul(mac,chimion,in,floarea soarelui,susan) si asa buna,ca ..nu tine mult !!! Se devoreaza !"
Gina Lungu @ 11-Feb-2013
"De mult doream sa prepar paine in casa ,iata ca acum voi incerca si cu siguranta va fi buna si sanatoasa .Ma gandesc sa folosesc faina integrala si va iesi mai gustoasa."

Cele mai citite articole

Victor Hugo a fost un dramaturg si romancier francez. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se ...
Un ceai cu rol antiinflamator reprezinta o modalitate excelenta de a preveni bolile cronice si a ...
Nu exista parintele perfect, la fel cum nu exista copilul care nu face greseli.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Personala si nu conteaza.....
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0