Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Retete vegetariene: Ciorba vegetariana de perisoare

Retete vegetariene: Ciorba vegetariana de perisoare
de la 2014-10-08
Retete vegetariene: Ciorba vegetariana de perisoare

Retetele vegetariene reprezinta baza unei alimentatii complet sanatoase. Discutam despre recomandari din ce in ce mai multe, venite din partea medicilor, nutritionistilor si dieteticienilor.



Si cum viata nu este la fel fara retetele vegetariene cu foc, astazi va prezentam o reteta culinara exceptionala, pe baza careia puteti prepara o fenomenala ciorba vegetariana de perisoare.

Iata ingredientele necesare:
100 de grame de orez
100 de grame de soia
un morcov potrivit ca marime
o telina mica
2 cepe mici
sare si piper
radacina de patrunjel
3 linguri de ulei de masline
o legatura de patrunjel
o legatura de leustean
500 de ml de bors


Cum se prepara:

Orezul se lasa la inmuiat in apa calda. Separat se fierbe soia granule, se strecoara si apoi se scurge de apa.

Soia se amesteca cu orezul si apoi se lasa la inmuiat.

Se adauga optional un ou in acest amestec, impreuna cu patrunjel tocat foarte marunt.

Separat, intr-o oala se pun la fiert legumele tocate marunt. Cand sunt aproape fierte, se adauga perisoarele formate cu lingurita.

Se lasa la fiert minim 10 minute si apoi, cand sunt gata, se adauga borsul si legatura de leustean tocata marunt!

Pofta Buna!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.4 din 5 - 5 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Spune-ne opinia ta despre "Retete vegetariene: Ciorba vegetariana de perisoare"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 4 =

Cele mai citite articole

Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
Nimic nu este mai rau decat sa ti se faca foame in mijlocul unei zile aglomerate. De aceea, trebuie ...
De curand, cercetatori de la Weizmann Institute of Science au inceput sa investigheze cai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0