Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Revelion cu farfurii si pahare inghetate la Hotelul de Gheata de la Balea Lac

Revelion cu farfurii si pahare inghetate la Hotelul de Gheata de la Balea Lac
Un numar de 24 de iubitori ai aventurii si ineditului, marea majoritate turisti straini, indeosebi britanici, isi vor petrece Revelionul la peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii Fagarasului, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac (judetul Sibiu), unde din meniu nu vor lipsi cocktailurile servite in pahare de gheata si aperitivele asortate pe platouri de gheata, fapt unic in restaurantele sibiene.


"Turistii vor beneficia de un "tratament culinar" cu adevarat deosebit, ce contine mancaruri din cele mai sofisticate, cum pot fi gasite in marile restaurante ale Europei, toate acestea fiind asortate cu vinuri din cele mai bune, dar si cu alte bauturi fine. O parte a meniului din noaptea de Revelion va fi servita pe platouri de gheata, iar unele dintre bauturi pot fi servite din celebrele pahare de gheata".

Adelina Grigoroiu, directoarea de marketing a Hotelului de Gheata, a precizat ca oaspetii hotelului vor servi somon afumat cu sos mustar, supa crema de morcovi cu crutoane, medalion de vita cu crema de ardei, varza de Bruxelles, piure de cartofi, iar la desert placinta de mar cu sos cald de vanilie. Fiecare participant la Revelionul de la Hotelul de Gheata va primi din partea casei un cocktail. Pentru meniul de Revelion, turistii au platit cate 250 de lei de persoana.

Oaspetii de la Hotelul de Gheata vor avea parte si de muzica, barul localului fiind deschis pe toata durata noptii, aici mesele si scaunele fiind de gheata.

La finalul petrecerii, cei mai multi dintre clientii Restaurantului de Gheata din hotel se vor retrage in camerele amenajate cu piei de animale. Cei mai multi turisti din acest an vor incerca pentru prima data in viata experienta deosebita de a dormi inconjurat de gheata, la o temperatura apropiata de zero grade Celsius.

Anul acesta, solicitarile pentru cazare si masa de Revelion la Balea Lac, unica in regiunea de sud-est a Europei, au fost foarte mari, depasind cu mult capacitatea acestui obiectiv. Primele rezervari pentru Revelionul 2012 la Hotelul de Gheata de la Balea Lac au fost facute inca din vara acestui an.

Singurul inconvenient de Revelion va fi faptul ca petrecaretii vor fi nevoiti sa iasa afara, prin zapada de 35 de centimetri, ca sa foloseasca toaletele de la telecabina, din vecinatatea hotelului. Hotelul de Gheata de la Balea Lac, la fel ca si alte hoteluri de acest fel, nu este prevazut cu bai sau toalete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hotel

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gheata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre revelion

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0