Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii renunta la vacantele in Turcia.Care sunt noile destinatii preferate in 2016

de Sunt Fericita la 2016-04-18
Romanii renunta la vacantele in Turcia.Care sunt noile destinatii preferate in 2016
In ultimele 4 luni cererile de vacante in Turcia au scazut cu aproximativ 45 %, adica s-au redus la jumatate. Noile destinatii preferate de turisti sunt acum Grecia, Croatia, Malta si Spania, care profita de pe urma scaderii masive a cererilor de sejururi pe litoralul turcesc.


Ceea ce se mai cauta in Turcia, sunt doar resorturile de lux cu preturi peste medie, pentru care sunt necesare bugete intre 700 si 1100 de €/pers pentru 7 nopti all inclusive + avion cu taxe de aeroport incluse.

"De asemenea am observat ca un procent important (de circa 30 % ) din romanii cu venituri peste medie care preferau Turcia, incepand de anul acesta au “migrat” si au ales destinatii exotice precum Dominicana, Zanzibar, Bali, Mauritius, Cuba, Maldive, Seychelles, Kenya, Costa Rica", potrivit Fortuna Business Travel, una din cele mai vechi agentii de turism din Bucuresti.

Daca vorbim de destinatii europene, cele mai spectaculoase cresteri le-au cunoscut Malta, Croatia, Italia si Spania cu Mallorca, Tenerife, Costa Brava, Costa Blanca si del Azahar(Valencia), pentru plaja, distractie, bronz si multa liniste sau dimpotriva cluburi si aventura.

Ultimele praguri de Early Booking sunt deja aproape epuizate, iar destinatii grecesti precum Mykonos, Santorini, Lefkada, Chania, Corfu, Zakynthos, Skiathos sunt cele mai cautate si rezervate, inca din ianuarie si februarie. In topul preferintelor sunt hotelurile de 3 si 4 stele, cu bugete cuprinse intre 450 € si 900 €/ pers/7 nopti cu mese conform oferte, taxe de aeroport incluse.

Din totalul cererilor, mai mult de 30 % reprezinta solicitari pentru hoteluri de 5 stele, cu facilitati de TOP si servicii excelente.
"Suntem bucurosi sa vedem ca exista turisti romani cu venituri peste medie care isi doresc totul de la vacanta si sunt constienti ca garantia calitatii presupune si costuri suplimentare. City break-urile exotice precum Singapore, Seul, San Francisco, New York, Tokyo, Chicago, Rio de Janeiro castiga teren in defavoarea celor europene. Nici city break-urile traditionale in Europa nu au avut foarte mult de suferit in urma ultimelor evenimente, in comparatie cu plecarile in Turcia, unde avem scaderi serioase" reiese din datele proprii ale agentiei de turism.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0