Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Rulada din muschi de porc

Rulada din muschi de porc
Rulada din muschi de porc

Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa)





Ingrediente:

  • 1 muschiulet de porc
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4-5 frunze de busuioc poroaspat
  • 1 lingura de pasta de hrean
  • 1 ou
  • 1 lingura de pesmet alb
  • 200g carne tocata de vita
  • 130g branza gorgonzola sau cascaval
  • 5-6 ciupercute brune
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Carnea de vita se amesteca cu oul, ceapa tocata marunt, sosul de hrean, pesmetul, busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper. Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime, apoi se taie usor pe mijloc, cu grija sa nu il despicam,  se bate bine ca pentru snitel, punand deasupra o folie de plastic. Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.

Se pune pe masa o folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline, se presara sare si piper si 1/2 lingurita de cimbru proaspat tocat. Se aseaza felia de snitel iar deasupra se pune carnea tocata. Se intinde frumos pe toata suprafata, apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei. Deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute. Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu, rasucind bine capetele foliei.

Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa. Se da la cuptorul incins la 230 grade Celsius. Se lasa circa 25-35 de minute. Se scoate, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca. Se poate servi cu garnitura de cartofi la cuptor.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Spune-ne opinia ta despre "Rulada din muschi de porc"



7 - 3 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Rulada din muschi de porc"

mihaela @ 29-Apr-2013
"Pare delicioasa! O voi incerca in aceasta seara, dar combinatia cu cartofi nu este benefica din punct de vedere al sanatatii."

Cele mai citite articole

Stresul este denumit si boala secolului, afectiunea care ne marcheaza pe cei mai multi dintre noi, ...
Increderea in sine si in fortele proprii este cea mai importanta abilitate pe care trebuie sa ...
Somnul are un rol hotarator in starea de sanatate a organismului, iar de multe ori, din cauza ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0