Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-au descoperit secretele tineretii vesnice! Erau in bucatarie...

de Sunt Fericita la 2014-08-14
S-au descoperit secretele tineretii vesnice! Erau in bucatarie...
Gluma este binevenita intotdeauna pentru ea in sinea ei este un adevarat remediu naturist pentru orice boala, cat de grea ar fi.



Pe langa o buna dispozitie, mai avem si alte cateva alimente care ne pot oferi tinerete vesnica:

1. vinul rosu. Datorita continutului de resveratrol, mentine tineretea corpului si a mintii. Poate de aceea posesorii de ferme viticole arata la 60 de ani ca la 45 maxim...

Atentie, cu toate acestea! Nu mai mult de un pahar de vin pe zi si de preferinta vin de tara, preparat traditional si imbuteliat in sticla de sticla.

2. Condimentele. Fie ca discutam despre oregano, curry, cimbru, chimen sau piper, toate sunt binevenite pentru ca aduc organismului un aport considerabil de antioxidanti. Acestia lupta cu radicalii liberi in mod fantastic.

3. Ceaiul verde este si el deosebit de bogat in antioxidanti, minerale si vitamine. O simpla ceasca de ceai verde are o mare putere asupra intregului organism.

4. Ceaiul rooibos este si el fantastic pentru ca ajuta inima sa pompeze sange in mod incredibil de usor, curatand si vasele de sange, arterele principale si pe cele secundare.

5. Curry-ul. Este un condiment pe care il regasim in bucataria indiana, in primul rand, dar si in cea turceasca,in cea tailandeza, in cea japoneza si chiar si in cea britanica. Curry-ul reprezinta un amestec de ierburi, seminte si condimente extrem de valoroase pentru ca ajuta organismul sa tina pasul cu provocarile de zi cu zi, fie ca este o raceala, o gripa puternica, un exces de kilograme ce trebuie eliminat cat mai curand sau un nivel prea mare al colesterolului rau.

6. Ciocolata, evident. Daca va simteati vinovate ca ati consumat ceva mai multa ciocolata in ultima vreme, aflati ca exista la mijloc si cateva motive intemeiate de bucurie! Cercetatorii arata ca ciocolata ajuta la curatarea vaselor de sange, tin in frau diabetul, colesterolul, bolile de rinichi, dementa, cancerul si nu numai. Ciocolata are un mare aport de antioxidanti, numai bun pentru organismul nostru.

Conditia evidenta: sa fie ciocolata cu 90% cacao minim, sa fie de origine controlata, cu boabe de cacao culese din zone nepoluate.


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre previne imbatranirea

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0