Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salariatii de la Nokia - Jucu vor primi cel putin cate trei salarii compensatorii

Salariatii de la Nokia - Jucu vor primi cel putin cate trei salarii compensatorii
Angajatii Nokia Jucu vor primi cel putin cate trei salarii compensatorii, in urma incheierii negocierilor cu sindicatele, anunta compania finlandeza intr-un comunic


"In urma consultarilor, Nokia si reprezentantii sindicatelor au convenit in privinta pachetelor compensatorii care vor fi oferite tuturor angajatilor Nokia din fabrica de la Jucu, la finalul programului Bridge. Pachetele compensatorii sunt peste nivelul prevazut in clauzele contractului colectiv de munca actual, depasind prevederile legislatiei din Romania, si reprezentand trei salarii de incadrare pentru fiecare angajat in cauza, la care se adauga un salariu lunar pentru fiecare an de vechime in companie", se precizeaza in comunicat.

De asemenea, Nokia va oferi o perioada de gratie, din 1 ianuarie 2012 pana la sfarsitul lunii martie 2012, "reprezentand o perioada suplimentara platita, care sa le permita angajatilor care isi pierd locul de munca sa se adapteze si sa se concentreze asupra reangajarii".

Potrivit comunicatului, liderii de sindicat au fost multumiti de rezultatul consultarilor.

Liderii sindicali si Nokia au semnat un acord pentru demararea programului de responsabilitate sociala, Bridge, pentru angajatii din fabrica Nokia de la Jucu.

"Acordul, care a fost conceput pentru a raspunde necesitatilor locale, include planul de masuri compensatorii. Nokia va oferi o gama extinsa de posibilitati angajatilor sai, constand in diverse mijloace de suport precum consultanta in vederea reangajarii, pachete de training & dezvoltare, suport pentru antreprenori, o perioada speciala de gratie si pachete compensatorii", se precizeaza in comunicat.

Directorul fabricii Nokia Jucu, Risto Meskus, a declarat, prin intermediul comunicatului, ca aceasta companie este pregatita sa isi sprijine angajatii. "Investim timp, bani si expertiza pentru a sprijini reangajarea, pentru a stimula noi oportunitati de crestere pentru comunitatea locala", a mentionat Risto Meskus.

Conducerea Nokia a anuntat, la finele lui septembrie, decizia privind inchiderea fabricii din Romania, masura ce va afecta circa 2.200 de angajati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre compensatorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salarii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre angajati

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0