Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Salata bulgareasca - perfecta pentru o zi de vara

Salata bulgareasca - perfecta pentru o zi de vara
Salata bulgareasca - perfecta pentru o zi de vara

Gustoasa si foarte satioasa, salata bulgareasca poate fi consumata la pranz, la birou, sau la cina, impreuna cu familia. Unele retete de salata bulgareasca mai includ masline, porumb dulce, salata verde sau sunca presata. Descopera in randurile de mai jos care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta si modul de preparare!


Va prezentam astazi una dintre cele mai simple retete de salata bulgareasca. Este o salata revigoranta, satioasa, ideala pentru pranz sau cina.
Rosiile si castravetii au un continut ridicat de apa, prin urmare aceste legume sunt nelipsite din curele de detoxifiere si din curele de slabire. Se pot consuma ca atare sau sub forma de suc proaspat.
Nutritionistii atrag atentia persoanelor care vor sa slabeasca sa nu se limiteze la a manca doar rosii si castraveti, deoarece acestea nu asigura toti nutrientii de care are nevoie organismul. Pentru a ne mentine starea de sanatate este bine sa consumam si oua, pui sau branza.
Revenind la reteta, iata care sunt ingredientele necesare:
- 2 castraveti;
- un ardei kapia;
- o ceapa verde;
- 3 rosii;
- 2 oua fierte;
- 200 g branza;
- ulei de masline;
- sare si piper;
- zeama de lamaie;
- patrunjel pentru decor.
Cum se prepara salata bulgareasca:
In primul rand spalam bine legumele, curatam castrevetii de coaja si ardeiul kapia de cotor si seminte. Taiem rosiile felii, castravetii si ceapa verde rondele, iar ardeiul kapia, julien.
Punem ouale la fiert. Dupa ce s-au racit, le curatam de coaja si le taiem rondele avand grija ca galbenusul sa nu se faramiteze.
Intr-un bol punem rosiile, castravetii, ardeiul kapia, ceapa verde iar deasupra punem rondelele de ou si presaram branza rasa.
Pregatim un dresing format din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Garnisim cu frunze de patrunjel proaspat.
Se serveste imediat.
Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rosii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre castraveti

Spune-ne opinia ta despre "Salata bulgareasca - perfecta pentru o zi de vara"



10 - 6 =

Cele mai citite articole

Este important sa acorzi o atentie deosebita administrarii medicamentelor deoarece acestea pot ...
Este important sa cunoastem ce influenta au asupra sanatatii noastre alimentele acide si alcaline. ...
De multe ori stam de vorba cu persoane care radiaza de fericire, sunt intr-o forma fizica excelenta ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
informatii foarte valoroase si la indemiina oricui sa le aplice. le voi pune in practica . multumesc
Foarte interesant.Voi incerca si eu cu siguranta.
va rog sa ne spuneti cum se face usturoiul copt? In ulei sau la cuptor fara nimic, ce durata se ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton