Ingrediente:
- 500 g de conopida,
- 25 ml de otet,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 legatura de tarhon proaspat,
- 1 lamaie,
- 4 catei de usturoi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata conopida, se spala bine, se desfac buchetelele si se oparesc in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca.
Se pregateste un sos din ulei, otet, usturoiul zdrobit sare si piper, care se toarna peste conopida. Mararul, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt si se amesteca bine cu sosul si cu conopida.
Salata se serveste rece, in farfuriute speciale pentru salata, cu zeama de lamaie, dupa gust, si cu feliute de lamaie ca ornament.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!