Ingrediente:
- 4 morcovi,
- 1 telina,
- 1 mar,
- 1 radacina de hrean,
- 2 galbenusuri de ou,
- 150 ml de ulei,
- mustar,
- lamaie,
- frunze de salata,
- sare.
Mod de preparare:
Morcovii, telina si hreanul se dau pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare. Se presara legumele cu sare si se lasa timp de 10 minute, timp in care se prepara maioneza.
Se scurg legumele foarte bine de zeama si se adauga 3/4 din maioneza. Se asaza pe platou si se orneaza cu maioneza ramasa. Se serveste pe frunze de salata verde, ca garnitura langa preparate reci din carne.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.17
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!