Ingrediente necesare pentru salata de gogonele coapte
- o jumatate de kilogram de gogonele;
- o ceapa alba;
- marar ori patrunjel (la alegere);
- ulei;
- piper ori boia iute (la alegere, dupa gust);
- sare;
- un morcov ras ori un ardei rosu (optional).
Cum prepari salata de gogonele coapte
Mai intai, coace gogonelele in cuptor ori pe grill. Dupa ce observi ca s-au inmuiat si ca au coaja usor arsa din loc in loc, scoate-le si lasa-le la racit putin. Decojeste-le apoi si las-le la scurs.Marunteste gogonelele ca atunci cand prepari salata de vinete, apoi pregateste si restul ingredientelor. Toaca ceapa marunt si legatura de verdeata, dupa care adauga-le peste pasta de gogonele din bol.
Toarna ulei si condimenteaza salata de gogonele coapte dupa gust. Optional, poti sa adaugi si un morcov ori un ardei pentru o aroma si un gust cat mai interesante. Combina toate ingredientele bine, apoi serveste pe paine prajita alaturi de o cana de vin fiert.
Incearca si tu aceasta salata de gogonele coapte si va deveni preparatul tau de sezon preferat!
Foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics
Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.13
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!