Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Salata Liege: Cum se prepara

Salata Liege: Cum se prepara
de la 2018-05-25
Salata Liege: Cum se prepara

Astazi ne ducem papilele gustative in Belgia, in orasul francofon Liege din regiunea Valonia.


De cate ori se intampla sa vrem o salata buna, dar parca nu mai merge aceeasi reteta clasica pe care am tot facut-o? Ei bine, noi iti propunem astazi o idee care s-ar putea sa iti placa: Salata Liege.
 
 
Ingrediente pentru salata Liege:
4 oua
2 lingurite cu ulei de masline
50 ml otet balsamic
1 lingurita cu zahar brun
2 lingurite cu mustar
200 g iaurt
4 cepe
800 g cartofi albi
400 g fasole verde
200 g rosioare
8 felii de bacon
sare, piper
 

Salata Liege - Pasii de urmat

 
Pasul 1: Curata cartofii, taie-i in patru si fierbe-i in apa cu sare pentru 10 minute din clipa in care clocoteste apa. intre timp, pune la fiert fasolea verde. Nu o lasa mai mult de 5 minute din clipa in care fierbe apa. Scurge in site separate cartofii si fasolea.
Pasul 2: Rumeneste feliile de bacon si scoate-le pe un servet de hartie. in grasimea ramasa, pune cepele taiate in sferturi si lasa-le pe foc putin, cat sa prinda o crusta aurie. Scoate-le intr-un castronel.
Pasul 3: Adauga uleiul in tigaie si prajeste cartofii foarte bine scursi, apoi scoate-i pe o farfurie. Rumeneste in grasimea ramasa rosiile cherry, cat sa se inmoaie putin. Scoate-le intr-un vas separat.
Pasul 4: Fierbe ouale in apa cu sare nu mai mult de trei minute pentru a ramane moi. Toarna otetul balsamic in tigaie, pune pe foc si lasa 1-2 minute, cat sa dea un clocot.
Pasul 5: imparte toate ingredientele pregatite la patru persoane si serveste salata cu sosul pregatit din iaurt, mustar, zahar brun si otet balsamic, sare si piper dupa gust.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

    Spune-ne opinia ta despre "Salata Liege: Cum se prepara"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    6 - 3 =

    Cele mai citite articole

    Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
    Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
    De curand, cercetatori de la Weizmann Institute of Science au inceput sa investigheze cai ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Cea mai buna apa este borsec apă minerală
    Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
    As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
    Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

    17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!

    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0