Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sanatate si relaxare pentru tine si familia ta: cele mai utile sfaturi si solutii

de Alina Ilie la 2018-01-19
Sanatate si relaxare pentru tine si familia ta: cele mai utile sfaturi si solutii
Orice persoana isi doreste sa arate bine si in acelasi timp sa fie sanatoasa. Asa cum se stie, daca aveti grija de corpul dvs. nu trebuie sa neglijati nici sufletul. Ce poate fi mai binefacator dupa o zi agitata decat un moment de relaxare pentru restabilirea echilibrului psihic si emotional?


Fie ca este vorba despre tehnici corecte de respiratie, despre detoxifiere sau ameliorarea unor afectiuni care te supara, ai la dispozitie ghiduri practice, cu eficienta dovedita, usor de accesat si pus in practica.

Ghidurile iti aduc:

- remedierea unor probleme de sanatate
- solutii inedite pentru rezolvarea unor disfunctii
- sfaturi utile pentru echilibrarea mentala, psihica si emotionala
- cunostinte despre practici stravechi aducatoare de relaxare si echilbru
- tehnici moderne de citire sau stimularea a creierului

Alege produsele care ti se potrivesc:

Tehnici de respiratie Ki-Kou

Majoritatea oamenilor ignora inconstient un proces atat de important precum respiratia. Nici macar nu observam modul in care ne blocam respiratia sau respiram gresit in timp ce facem exercitii, manancam, si da, chiar si cand vorbim. Pe masura ce respiram, oxigenul inhalat purifica sangele prin  eliminarea dioxidului de carbon.
 
Respiratia neregulata nu face decat sa limiteze grav acest proces, care joaca un rol critic in sistemul circulator si respirator. Lipsa oxigenului la nivel de celule, tesuturi, organe contribuie masiv la instalarea starilor de anxietate, la cresterea stresului si la declansarea procesului de imbolnavire.

Respiratia executata corect este de real folos corpului uman. Si toate secretele sale au fost dezvaluite acum pentru tine in lucrarea Vindecarea prin Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti.

11 pasi pentru managementul corect al diabetului

Romania are la ora actuala peste 2,5 milioane de persoane inscrise in evidenta clinicilor de diabet. Numarul celor predispusi la diabet sau care nici nu banuiesc macar ca au diabet este si mai mare! Iar lipsa de educatie in domeniu isi spune cuvantul!

Va oferim acum posibilitatea de a va cunoaste inamicul! De a sti cum sa luptati impotriva diabetului!
 
Lucrarea 11 pasi pentru managementul corect al diabetului va pune acum la dispozitie toate informatiile necesare unei vieti normale in prezenta diabetului.

Plan de detoxifiere

Te confrunti cu insomnie, migrene, depresii, anxietate, constipatie, lipsa de energie,  balonare? Acestea sunt semne ca organismul tau este intoxicat si necesita ajutor.

Ssomn necorespunzatorul si alimentatie haotica iti deregleaza buna functionare a organismului. Imunitatea organismului e dependenta de modul cum te tratezi. Si-apoi de ce sa te expui riscului de contractare a bolilor?

Sta in puterea ta sa echilibrezi balanta! Cheia? Detoxifierea organismului! Nu e o moda! E doar o necesitate!  

Antreneaza-ti mintea cu Neurobic

Daca va doriti sa fiti creativ, sa va simtiti implicat si multumit de munca pe care o faceti, daca vreti sa nu mai aveti mintea obosita in permanenta, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va antrenati mintea cu Neurobic! Rutina, oboseala psihica puternica si lipsa de concentrare devin istorie!

Exercitiile incluse in ghidul “Antreneaza-ti mintea cu Neurobic  - Secretele unui creier mereu tanar” mentin si imbunatatesc memoria si capacitatea generala a creierului. Veti fi mai agili, mai vigilenti si veti reusi sa gasiti mult mai rapid solutia pentru o situatie dificila!

50 exercitii yoga pentru relaxare

Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale?
Solutia pentru a fi sanatos? Pentru a avea un corp armonios, o minte linistita si un spirit mereu tanar? Ei bine, yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri.

Vezi oferta completa si alege ghidurile de care ai nevoie >>

Fa acum cel mai important pas pentru o viata plina de energie!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre respiratie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diabet

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0