Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sandalele perfecte. Cum le alegem?

de Sunt Fericita la 2018-03-28
Sandalele perfecte. Cum le alegem?
Si chiar daca in fiecare an ajungi sa cumperi si sa adaugi in dressing alte si alte perechi, aceasta practica a devenit un hobby, ce a depasit stadiul de necesitate. Sandalele perfecte pentru perioada calduroasa din an pot fi foarte comode, sic si elegante. Trebuie sa detina linii fine care sa te faca sa te simti bine si sa iti evidentieze in mod placut gleznele.


O data cu venirea anotimpului cald, femeile simt mereu nevoia sa isi reinnoiasca garderoba si astfel pornesc sa descopere cele mai noi si mai frumoase modele de sandale dama ieftine.
Pentru a-ti face mai usoara alegerea perechii perfecte este bine sa tii seama de cateva detalii: tendintele modei, garderoba achizitionata, stilul personal dar si locul in care vei alege sa le porti. Daca iei hotararea de a cumpara sandale pentru plimbare in parc, este bine sa alegi unele foarte comode, preferabil cu talpa ortopedica sau joasa. Cand alegi acesoriile pentru un eveniment deosebit, trebuie sa alegi neparat o pereche de sandale elegante, cu tocul inalt.

Pentru a face activitatea de cumparare a sandalelor preferate cat mai placuta alege metoda care te caracteriseaza: incepi goana prin magazinele de specialitate in cautarea perechii perfecte ori bucura-te din confortul casei tale, de numeroasele promotii lansate de magazinele online.

Daca alegi varianta online de cumparare a perechii de sandale preferate, trebuie sa fii foarte atenta la alegerea marimii, pentru ca uneori acestea nu se potrivesc. De aceea este bine sa iti iei masuri de precautie si sa verifici in ghidul de marimi pus la dispozitie de magazin.

Pentru a te bucura de comoditate maxima si de aspect deosebit trebuie sa ai grija ca materialul din care sunt confectionate sandalele sa fie de foarte buna calitate, atat exteriorul, cat si talpa si tocul. De asemenea, este recomandat sa alegi o pereche de sandale cu tocul inalt doar daca esti sigura ca le vei putea purta gratios.

La alegerea sandalelor perfecte trebuie sa tii cont de forma piciorului. Pentru un picior scurt si gros sunt potrivite sandalele cu toc cui, in nici un caz platformele. Daca ai glezne groase, opteaza pentru tocuri sau platforme, iar daca ai picioare scurte si subtiri, poti purta sandale cu talpa joasa. Nu uita de bareta, modelele cu bareta sunt recomandate doamnelor si domnisoarelor inzestrate cu picioare lungi.

Modele de sandale ieftine in tendinte

Daca in randurile anterioare am atacat detaliile legate de achizitionarea si purtarea sandalelor, in urmatoarele randuri vom mentiona care sunt cele mai populare tipuri de sandale.

Modelele casual sunt o necesitate pentru adeptele stilului urban care doresc sa se bucure de confort in detrimentul elegantei. Sunt potrivite pentru diferite activitati cotidiene precum la cumparaturi, plimbari in parc, iesirile din miez de zi  cu prietenele apropiate. Pot fi gasite in diferite variante si culori, de la modele lacuite si metalizate, la modele clasice sau simple.
Sandale flip-flop sunt modele care au dominat podiumurile internationale in sezoanele trecute si continua sa faca furori si in aceasta vara. Bareta prezenta la nivelul degetului mare este exact acel detaliu pe care femeile active il apreciaza. Ofera un plus estetic si un confort ridicat.

Sandalele cu toc mic ofera piciorului un strop de inaltime si confort, sunt foarte comode si se integreaza usor la tinutele lejere de vara. Sunt mai potrivite articolele confectionate din materiale naturale care protejaza pielie piciorulu in zilele caniculare.

Modelele cu talpa ortopedica, sunt perfecte pentru mentinerea calcaiului in pozitia corecta fata de degete si pot varia in functie de gradul de inclinare si in functie de materialul folosit pentru talpa. Sunt potrivite pentru tinutele de seara simple dar si pentru cele casual de zi.

Sandalele cu toc inalt sunt icon pentru eleganta, gratie si bun-gust. Pot fi usor potrivite la tinutele cu aspect urban, la cele de seara deosebite dar si la outfiturile elegante. Sunt piese ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor moderne.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandale

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0