Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sase accesorii cu care impresionezi pe toata lumea

de Viorica Ghinea la 2017-07-12
Sase accesorii cu care impresionezi pe toata lumea
Accesoriile sunt piesele care ofera o doza stylish oricarui outfit, contribuind la obtinerea unui look demn de invidiat. Nu stii spre ce modele sa iti indrepti atentia pentru a iesi din anonimat? Iata sase accesorii cu ajutorul carora vei reusi sa impresionezi pe toata lumea!


Lista de accesorii cu care faci ravagii


1. Cerceii statement

O pereche de cercei statement te va scoate instant din anominat, astfel ca merita sa investesti intr-un astfel de model. Acestia exprima bun-gust, stil si atitudine, ceea ce inseamna ca toti isi vor indrepta privirea admirativa spre tine. Pentru a nu incarca outfitul, poarta-i in combinatii minimaliste, fara alte piese opulente. Ii poti purta cu incredere la tinute de seara ori la unele de zi daca participi la un eveniment special. Ia in considerare si faptul ca bijuteriile pe care le porti pot sa spuna multe lucruri despre tine.



2. Curea cu aspect glam

Ofera o nota glam outfiturilor tale cu ajutorul unei curele cu catarama ce prezinta aplicatii deosebite. Poart-o in talie pentru a-ti scoate in evidenta silueta, dar si pentru a obtine un look stylish fara prea mult efort. Nu trata cu indiferenta accesoriile handmade.



3. Ochelari cu rama stylish

Nimeni nu poate sa conteste aerul sexy pe care il confera o pereche de ochelari cu rame stylish. Chiar daca nu ai probleme cu ochii, poti sa iti cumperi un model pentru calculator. Dar te sfatuim sa probezi mai multe piese pana gasesti una care sa iti puna in evidenta trasaturile faciale. Ceea ce i se potriveste celei mai bune prietene s-ar putea sa nu te avantajeze pe tine.



4. Choker cu pietre cu aspect pretios

Colierul choker face ravagii in topul tendintelor de cateva sezoane si nu pare sa il paraseasca prea curand. Nu investi intr-un model banal, pe care il poti vedea si la alte reprezentante ale sexului frumos, ci mizeaza pe unul din catifea ce are atasate pietre cu aspect pretios. Acesta iti va oferi instant eleganta si bun-gust fara sa mai accesorizezi tinuta si cu alte piese.



5. Ceas delicat

Nu ai nevoie de un ceas cu cadran mare pentru a iesi din anonimat, ci de unul rafinat si delicat. Cumpara un model cu o curea ori o bratara interesanta si nu mai trebuie sa ai nicio indoiala ca vei primi o multime de complimente pentru alegerea facuta.



6. Agrafa de par boema

De pe lista accesoriilor pe care o femeie trebuie sa le aiba in cutia ei de bijuterii nu trebuie sa lipseasca o agrafa de par cu aspect boem. Opteaza pentru un model cu pietre incrustate si prinde-o in par astfel incat sa poata fi observata cu usurinta. Pune-ti coafura in valoare cu un model ce aminteste de eleganta si de delicatetea pe care le aveau femeile inainte.



Imbogateste-ti garderoba cu aceste accesorii si vei reusi sa faci mereu o impresie buna. Completeaza-ti outfiturile cu stil si vei avea parte de multe priviri admirative.

Foto: pixabay.com, polyvore.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii in tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0