Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sase greseli pe care orice cuplu trebuie sa le evite in dormitor

de Viorica Ghinea la 2022-01-12
Sase greseli pe care orice cuplu trebuie sa le evite in dormitor
Nu trebuie sa citesti studii de specialitate pentru a-ti da seama de importanta pe care o are sexul intr-o relatie sentimentala. Din pacate, intensitatea si entuziasmul de la inceput incep sa scada odata cu trecerea timpului, in special atunci cand nu sunt evitate anumite obiceiuri. Citeste mai jos ce greseli comiti in dormitor si ce ar trebui sa faci de acum incolo pentru a mentine vie flacara pasiunii.


Greseala 1: Incercati sa reaprindeti scanteia printr-o cina romantica


Atunci cand lucrurile nu evolueaza asa cum si-ar dori, multe cupluri pregatesc o cina romantica. Dar toata energia se pierde in procesul de organizare a mesei, astfel ca putine cupluri mai aduc in meniu si condimentele erotice din dormitor. Programul de somn pare sa devina mai tentant dupa o cina copioasa, un pahar de vin si o conversatie bogata.

Solutie: Puneti mai mult accent pe activitatile sexuale si mai putin pe pregatirea cinei. Mizati pe alimente simple, dar cu puternice proprietati afrodisiace: stridii, ciocolata, capsune, vin rosu, zmeura, migdale, avocado, banane, castravete si ghimbir. Introduceti-le in jocul vostru erotic si veti avea parte de o noapte de neuitat.


Greseala 2: Sariti peste partidele de sex pentru ca sunteti obositi


De cate ori nu l-ai refuzat pe partenerul tau atunci cand isi dorea sa fie intim cu tine, pentru ca te simteai obosita? Starea de epuizare si stresul acumulate peste zi pot afecta destul de mult activitatea din dormitor si, cu timpul, chiar relatia de cuplu. Este normal sa nu simtiti mereu nevoia sa faceti sex, insa nu ar trebui sa permiti ca aceste greseli sa devina o obisnuita in dormitor.

Solutie: Alungati grijile acumulate peste zi printr-o partida de ras. Glumele va destind si va apropie in acelasi timp. O alta metoda buna de a intra intr-o atmosfera intima si incitanta este masajul de relaxare. Asadar, nu ezitati sa strecurati in planurile voastre si astfel de momente.

Greseala 3: Nu va abateti de la rutina sexuala


Va cunoasteti deja zonele erogene si nu va abateti de la obiceiurile pe care le aveti in dormitor. Nici nu este de mirare ca rutina a intervenit intre voi. Atunci cand faci mereu aceleasi lucruri, dispare entuziasmul si dorinta de a face sex.

Solutie: Iesiti din zona de confort si incercati lucruri noi. Testati pozitii erotice ori locuri diferite de ceea ce ati facut pana acum. Incercati sa aduceti mereu ceva interesant in “program”.


Greseala 4: Va temeti ca nu sunteti suficient de buni


Multitudinea de informatii de pe internet ori de la TV te poate face sa te indoiesti de abilitatile tale erotice. In acest mod viata sexuala se transforma cu usurinta intr-o competitie fara sens, fara premiu. Din nefericire, complexele sexuale apar atat de usor si se vindeca atat de greu. Putine cupluri reusesc sa evite aceasta greseala in dormitor.

Solutie: Fiti deschisi unul cu celalalt, lasati criticile si asteptarile deoparte. Pur si simplu iubiti-va si doriti-va asa cum sunteti. Doar in acest mod veti ajunge sa va cunoasteti la un nivel intim superior.


Greseala 5: Credeti ca conexiunea sentimentala va dura la nesfarsit


Chiar daca acum conexiunea dintre tine si partenerul tau este una buna, nu inseamna ca va ramane in acelasi stadiu fara sa faceti nimic ca sa sustineti acest lucru. La fel ca o floare, comunicarea in cuplu necesita atentie. Indiferent de problemele care apar in jurul vostru, nu va neglijati legatura de cuplu in favoarea altor lucruri.

Solutie: Chiar daca va iubiti mult si credeti ca veti ramane impreuna, nu inchideti problemele din cuplu intr-o cutie imaginara. Nu stiti niciodata cand aceste greseli din dormitor va vor afecta. Cel mai bine este sa vorbiti despre ceea ce va macina inainte sa fie prea tarziu.


Greseala 6: Nu vorbiti despre sex


Una dintre cele mai mari greseli pe care le comit cuplurile in dormitor este legata de faptul ca nu vorbesc despre activitatile erotice. Daca nu discutati despre nevoile si dorintele pe care le aveti, nu veti reusi niciodata sa treceti de etapele de nemultumire. Iar frustrarile care se vor aduna treptat nu vor face altceva decat sa va indeparteze unul de celalalt.

Solutie: Vorbeste deschis atat despre ceea ce iti place, cat si despre ceea ce te nemultumeste in dormitor. Incurajeaza-l si pe partenerul tau sa faca acelasi lucru. Nu trebuie sa va fie rusine sa purtati astfel de discutii, pentru ca sunt normale intr-un cuplu. Doar asa veti reusi sa va cunoasteti mai bine si sa va satisfaceti mai usor dorintele carnale.

Tu si cel drag ati facut vreuna dintre aceste greseli in dormitor? Daca da, tineti cont de solutiile oferite si incercati pe viitor sa schimbati ceva in atmosfera dintre voi.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.64 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0