Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de durerea de cap folosind remedii naturale

de Sunt Fericita la 2019-12-06
Scapa de durerea de cap folosind remedii naturale
Se intampla uneori sa aveti o zi stresanta - ati intarziat, nu va gasiti cheile, sunteti suprasolicitata, ati dormit prea putin, copiii tipa si cainele a facut pete uriase de noroi pe covor. Exista atat de multe lucruri care va pot provoca dureri de cap.


O durere de cap tocmai ti-a facut ziua mai rea si asta e abia inceputul zilei.
 
Durerile de cap sunt un raspuns comun la stres. Exista trei tipuri de dureri de cap, dintre care doua nu pot fi cauzate direct de stres si una care ar putea fi.
 
Incercati urmatoarele remedii acasa si scapati de durerile de cap in mod natural.

Atentie! E important ca dumneavoastra sa va mentineti un stil de viata cat mai sanatos pentru a va simti cat mai bine de-a lungul vietii. Nu e necesar sa mancati doar mancare extraordinar de scumpa, insa nu uitati de o plimbare zilnica de minim 1000 de metri, sa beti suficienta apa si sa evitati consumul de zahar si sare in cantitati nerecomandate.
 
1. Masaj cu cimbru si rozmarin
 
Cercetarile au aratat ca uleiurile esentiale de cimbru si rozmarin contin carvacrol, o substanta care actioneaza ca un inhibitor al COX-II, similar cu medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene. COX-II este o enzima care este responsabila pentru durere si inflamatie, prin urmare, inhibarea actiunii sale atenueaza cefaleea.
 
Aplicati cateva picaturi de ulei esential de cimbru sau rozmarin pe temple si pe frunte. Masati usor uleiul in piele. Apoi, stati linistit pentru cateva minute si permiteti ca acest remediu sa faca minuni.
 
2. Radacina de ghimbir
 
Ghimbirul poate ajuta la atenuarea durerilor de cap prin inhibarea producerii de prostaglandine, un hormon care ajuta la transmiterea semnalelor de durere catre creier. Cand apare o durere de cap, prostaglandina este supraprodusa.
 
Infuzeaza trei sferturi de ghimbir in doua cesti de apa fierbinte timp de 30 de minute pentru a face un ceai de ghimbir de casa.
 
3. Comprese reci
 
Durerile de cap, in special migrenele, incep cand vasele de sange din creier se contracta temporar. Cand se intampla acest lucru, alte vase de sange se dilata si se extind. Aceste vase de sange patrund si devin inflamate, provocand durere.
 
Recele dilata vasele de sange. Prin urmare, aplicarea unei comprese reci pe frunte sau la baza craniului diminueaza presiunea vaselor de sange inflamate pe nervii sensibili. Infasurati cateva cuburi de gheata intr-o carpa sau intr-o punga de legume congelate si folositi-o ca o compresa rece.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre durere de cap

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0