Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de kilogramele in exces cu lamaie verde!

de Viorica Ghinea la 2017-03-23
Scapa de kilogramele in exces cu lamaie verde!
Kilograme in exces? Probleme cu digestia? Cercetarile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca principalele cauze ale acestor neplaceri sunt acumularile de toxine din organism cauzare de alimentatia necorespunzatoare, medicamente si stres. Din fericire, exista un fruct care stimuleaza procesul digestiv si ajuta la pierderea kilogramelor prin accelerarea procesului de ardere a grasimilor.


Apa calduta cu lamaie verde pare sa fie o solutie miraculoasa pentru a-ti mentine atat sanatatea, cat si silueta. Cu o aroma puternica, dar foarte placuta, lamaia verde sau lime poate fi folosita in compozitia multor preparate culinare, dar si bauturi.

Limeta stimuleaza sistemul digestiv si creste secretia sucurilor digestive si a acizilor biliari. Acidul citric ajuta la topirea depozitelor de grasime, asadar apa calduta cu lamaie verde este o bautura antioxidanta pentru tonifierea intregului corp. Are in compozitie limonoizi, iar consumarea pe stomacul gol, in fiecare dimineata, ajuta la prevenirea cancerului de sange, stomac si colon.

Tot lime-ul este si remediul perfect pentru constipatie, flavonoizii din acest fruct ajutand la eliminarea toxinelor din organism. Datorita continutului bogat in acid citric, accelereaza digestia prevenind acumularea kilogramelor si a toxinelor cauzate de un metabolism defectuos.

De asemenea, datorita nivelului ridicat de fibre solubile, este de mare ajutor in reglarea nivelului de zahar din sange.

Lamaia verde face minuni si pentru cei cu probleme de inima, datorita continutului ridicat de potasiu.

Sucul de lamaie verde poate tine la distanta raceala si gripa, datorita vitaminei C pe care o contine. Uleiurile extrase din coaja sunt utilizate adesea in medicamentele anticongestionante, necesare in tratarea problemelor respiratorii (vaporizatori, inhalatori etc).

Uleiul esential extras din coaja fructului este utilizat pe scara larga in prepararea de bauturi racoritoare, uleiuri pentru corp, produse cosmetice, paste de dinti, deodorante, apa de gura si alte produse.

Sursa: Agerpres
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lime

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0