Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrie de dimineata, sa-ti mearga bine pana seara

Scrie de dimineata, sa-ti mearga bine pana seara
Porneste-ti ziua cat mai destept, scriind cateva lucruri pe o foaie de hartie, poate chiar la prima ora. Aloca putine minute acestei activitati, caci impactul asupra vietii, productivitatii, starii de spirit va fi unul dramatic. Nu te arunca deci asupra cafetierei, ci asupra unui pix. Nu iti trebuie mai mult de 10 minute, numai ca, poate nu crezi acum, iti vei reduce semnificativ stresul zilei.


1. Programul. Poate il stii deja, dar mai scrie-l o data. Una la mana, iti pregatesti creierul. Nu trebuie sa exemplifici ce vei face minut de minut, ci doar un plan general. Vei controla mai bine neprevazutul si vei putea sa vezi mai usor eventualele divergente. Iti creezi, in acest fel, o imagine vizuala a zilei ce incepe.
2. Ce vrei sa realizezi. Dupa ce ai scris ce vei face, scrie si unul, doua obiective. Poate vrei sa termini un proiect sau sa-ti administrezi mai bine banii. Sau poate sa mananci sanatos. Indiferent despre ce e vorba, scrie pe hartie. Vei fi mai bine motivata si concentrata.
3. Pentru ce esti recunoscatoare. Pentru a-ti scadea nivelul de stres si pentru a accentua calitatea vietii, scrie pentru ce esti recunoscatoare. Poate este vorba despre slujba cea noua sau pentru ca ai avut apa calda la dus. 
4. Notificari. Daca e nevoie sa iei hainele de la curatatorie, sa le duci la curatatorie, ai programare la dentist, o intalnire importanta, scrie pe hartie. Cand te doboara oboseala la miezul zilei, arunci un ochi pe hartie si gata.
5. Mesaje inspirationale. Scoate o carte de citate, uita-te pe internet, oriunde vrei tu si gaseste ceva care sa te inspire. Poate fi un citat serios sau distractiv. 
6. O fapta buna. Gandeste-te si la altcineva in afara de tine. Ce gest frumos ai putea face pentru altcineva? Poate sa deschizi usa, sa cumperi cuiva cafea sau sa zambesti mai mult.
Poate te gandesti ca nu este necesar sa faci nimic din ceea ce am zis mai sus. Te provoc insa sa incerci. Vei vedea de ce este un exercitiu care reduce stresul. Floseste o agenda, pentru a te putea uita retrospectiv si la zilele anterioare. Se repeta cumva ceva?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiective

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0