Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoare deschisa catre barbatul care mi-a frant inima

de Madalina Alexe la 2014-05-20
Scrisoare deschisa catre barbatul care mi-a frant inima
Aceasta este o scrisoare simpla, una care tine laolalta bucatile durerii mele, dar si credinta-mi. Sunt mai multe propozitii cusute laolalta si adresate detinatorului inimii mele. Sunt doar cuvinte, iar cuvintele au semnificatii diferite pentru persoane diferite. Aceasta scrisoare te va face, probabil, sa te gandesti la cineva.


Cineva-ul tau nu este si al meu, dar a detinut aceeasi putere asupra ta. Te-a sarutat cu aceeasi suprearealista forta si te-a captivat la fel de profund. Si el s-a uitat la tine intr-un fel in care ti-a rascolit sufletul in zone in care nici nu stiai ca le ai. Ti-a spus ca te iubeste si l-ai crezut.
Nu este acelasi barbat, dar ii spui aceleasi cuvinte. Eu si cu tine suntem diferite, dar la fel. Avem aceeasi inima sau ce-a mai ramas din ea si de aceea sper ca aceasta scrisoare sa-ti aduca si tie ceva alinare. 
Draga tu,
Cuvintele sunt frumoase. Pentru a le crea, imi las degetele sa se miste intr-o maniera ritmica, terapeutica aproape. Aceste miscari imi livreaza gandurile si emotiile catre mintile oamenilor la care nu pot ajunge cu sunetul vocii mele. Cred a venit timpul sa inteleg ca, acum, si tu esti unul dintre acei oameni la care nu mai am acces imediat. Iata deci cateva cuvinte pentru tine pe care nu te voi mai vedea.
Lasa-ma sa-ti explic cum este sa ti se spuna ca esti perfecta si ca vei fi mereu protejata. Lasa-ma sa redau emotiile care trec prin sufletul unei femei cand este convinsa ca este a cuiva pentru totdeauna. Lasa-ma sa spun despre speranta si loialitatea care cuceresc meterez dupa meterez intr-o fata care a fost trasa in vartej de un barbat pe care il iubea. Nu pot pune aceste emotii in cuvinte, dupa cum nu pot descrie cum am fost franta intr-atatea bucati.
Vreau sa stii ca te-am iubit. Te-am iubit de-a lungul tuturor calatoriilor pe care mi le-ai impus. Te-am iubit cand erai bun si cand abia te recunosteam. Te-am iubit in timp. Te-am iubit chiar si cand ai decis ca nu ma mai iubesti. Cred ca o parte din mine inca te iubeste, desi stau aici pe intuneric, cu fata fierbinte de lacrimi si deziluzie. Dar vreau sa mai stii ca inca ma mai iubesc si nu am uitat ce este dragostea.
Si cu asta am ramas: dragostea nu este ceva ce pleca odata cu tine. Vor mai fi oameni care ma vor rani. Au mai facut-o si o vor mai face si de acum inainte. Ma vor iubi si ma vor uri. Sau ma vor iubi si apoi ma vor uri. Ca tine. 
Tu mi-ai zdruncinat inima, nu si dragostea. Ea este inca in mine si ma va ajuta sa ma intaresc si sa iert. Voi mai plange rauri pe melodia noastra si, in cele din urma, voi putea iara zambi.
Cu bine, 
Eu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inima

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0