Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoare pe adresa redactiei: Sa divortez sau nu de sotul meu?

de Sunt Fericita la 2014-08-21
Scrisoare pe adresa redactiei: Sa divortez sau nu de sotul meu?
"Sunt casatorita de peste 20 de ani si pana acum 3 ani totul mergea bine in familia mea. Eu aveam (si am si acum) un serviciu stabil la un spital judetean, unde sunt asistenta medicala cu un salariu modest si sotul meu lucra la o companie de succes in orasul nostru, ca director financiar. Adica aveam o situatie materiala buna: Ne-am facut casa, am trimis copiii la studii – toate bune si frumoase.



Acum 3 ani firma la care lucra sotul meu s-a desfiintat si el a ramas fara serviciu. A fost o lovitura dura pentru noi toti, ne urmareau bancile si creditorii peste tot, dar am zis ca vom trece cu bine. Din pacate sotul meu nu a reusit sa treaca peste aceasta problema si sa-si gaseasca un alt serviciu si de 3 ani sta acasa deprimat. Casa cea mare am vandut-o si ne-am mutat intr-un apartament, dar banii s-au terminat. Eu sunt innebunita! Imaginati-va sa tii o casa, 2 baieti in facultate si un sot depresiv dintr-un salariu de asistenta!


Va dati seama ca de cand a ramas sotul meu fara serviciu au inceput si certurile in casa. Cred ca nu e zi in care sa nu ne certam: noi intre noi, cu copiii (care au ajuns la o varsta la care au tot felul de nevoi), cu parintii, cu socrii… Imi vine sa-mi iau campii … Ma gandesc sa divortez, dar asta ar insemna sa-l dau pe el afara din casa (casa e pe numele meu ca daca o treceam si pe numele lui i-o luau creditorii) si mi-e mila. Ce sa fac? Eu cu asa un om in casa nu mai rezist! Sa divortez? Voi ce-ati face in locul meu?"


Suntem aproximativ 24 de femei in redactie. In acest moment, 7 dintre noi suntem adunate la acelasi birou, cu o cafea neagra sub nas. Niciuna dintre noi nu scoate nicio vorba desi am citit emailul de mai mult de 1 minut.

Situatia este mai mult decat dificila, tensionata, dramatica in profunzimea ei pe care doar o femeie aflata intr-o astfel de situatie o poate intelege.

Sfaturile noastre:

"Divorteaza pentru ca situatia nu se va schimba. Daca nu este in stare decat sa lase tot greul pe tine, atunci ce mai conteaza. Mergi mai departe. O sa se trezeasca si el candva."

"Trebuie sa fii alaturi de el, mai ales acum, cand trece prin aceasta situatie dificila. Ajuta-l sa isi dea seama in ce situatie se afla."

"Nu cred ca mai ai ce sa faci. A avut 3 ani la dispozitie. Cat ii trebuie ca sa treaca peste? Nu este de ajuns? Din ce ne povestesti imi pare ca esti o sotie care l-a sustinut si a facut mai mult decat era necesar. Sa mearga mai departe si sa isi revina sau divortezi de el. E simplu."

Sunt doua 3 dintre parerile oferite de redactia SuntFericita.ro.

O puteti ajuta pe Ana cu sfaturi intelepte? Lasati un comentariu. Valoreaza mai mult decat va imaginati!

sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0