Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoare pe adresa redactiei: Sotul meu nu mai este la fel. Ce sa cred?

de Sunt Fericita la 2014-09-29
Scrisoare pe adresa redactiei: Sotul meu nu mai este la fel. Ce sa cred?
Sunt zile in care ne adora si zile in care parca nu existam. Sunt zile in care fac cele mai frumoase gesturi pentru noi si zile in care simtim ca vor o pauza.


"Simt ca nu mai este la fel. Nimic nu mai este ca la inceput. Si asta mi-au zis multi oameni, ca nu va mai fi ca la inceput, acea stare de bine pe care tot o caut.

Dar chiar s-au schimbat lucrurile. Saptamana trecuta aniversam 10 ani de cand suntem casatoriti. Nici nu si-a amintit. Nu i-am amintit nici eu. Cu forta sa cer cadouri si cina in oras?

Nu mai spun ca nu mai dormim in acelasi pat in fiecare seara. Sunt seri cand adoarme la televizor si seri cand ramane la bere cu baietii. Eu am 35 de ani si el 36 de ani.

Mama mea spune ca trece printr-o criza existentiala. Va rog sa imi spuneti ce sfaturi imi dati pentru a-mi revitaliza casnicia.

Poate ca multi vor lua in deradere aceasta problema, dar pentru mine inseamna totul. Sunt 10 ani in care am fost impreuna. Nu am simtit cand situatia s-a deteriorat asa de mult.

Si stiu ca de vina suntem amandoi. Ce ma fac? Ce sa fac? Ce sa facem? Ce ne sfatuiti?

Nu avem copii si el nu isi doreste. Nici eu nu as prea vrea. Ne place sa fim liberi, sa plecam in vacanta oricand, sa dormim pana tarziu sambata si duminica, sa plecam la birou fara sa ne facem griji pentru gradinita sau scoli.

Dar vrem ca aceasta casnicie sa mearga. Eu cel putin sigur vreau. Ce sa fac?

Probabil ca imi veti da sfaturi multe si le astept pe toate. Va spun de la inceput ca nu cred ca ma inseala. De felul lui este incredibil de sincer. Nu ma minte si daca incearca, imi dau seama imediat. Sunt radar adevarat."


sursa foto: www.freegreatpicture.com


NU UITATI! Daca doriti sa ne contactati, sa ne transmiteti mesajele voastra si povestile de viata, va invitam sa ne scrieti pe adresa redactiei! contact_sunfericita[at]Rs.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scrisoare pe adresa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre povesti de dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0