Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete ale femeilor de succes

Secrete ale femeilor de succes
In era post-post-feminismului, haide sa admitem ca femeile si barbatii sunt diferiti. Si aceste diferente se vad si la locul de munca. Doar 4% din pozitiile de top management din lume sunt detinute de femei.


Feminitatea nu este o povara, dar trebuie sa stii ce strategii trebuie sa aplici cand esti un lider, pentru a-ti atrage succesul si pentru a urca in ierarhie, acolo unde meriti si unde vrei sa ajungi.
1. Fii stapana propriului destin si judeca-te dupa propriile criterii.
Femeile care obtin cel mai mult sunt cele care defiensc succesul in proprii termeni si integreaza obiectivele de realizare pe plan financiar in crearea unui business care le reflecta pasiunile. Vorbim despre servicii si produse care un accentuat caracter social, oportunitati de formare a personalului, diferente pozitive la nivel comunitar. 
Apoi este bine sa renunti la simtul autocritic prea accentuat. Barbatii isi asuma erorile, cu prea multa mandrie chiar. 
2. Condu ca o femeie.
Femeile de succes se bazeaza pe punctele lor tari: capacitatea de colaborare, de incluziune, de consultare. Rezultatul este o companie cu o cultura in interiorul careia parerile tuturor sunt ascultate si avute in vedere la luarea deciziilor, unde oamenii se simt apreciati si, prin urmare, sunt dedicati realizarii obiectivelor organizationale.
Femeile mai au un avantaj: ele vad totul, au o perspectiva holistica asupra lucrurilor. Trec dincolo de numere exacte si identifica oportunitati si riscuri.
3. Cifrele spun povesti. Invata sa le traduci.
Nu-ti submina credibilitatea ca femeie de afaceri deschizand o discutie cu o afirmatie in care spui ca nu te pricepi la numere. Invata despre finante, caci organizatiile de succes au rapoarte financiare mai dese decat cele care cresc incet.
4. Construieste echipe senzationale.
Angajeaza-i pe cei mai buni de la inceput si evita greseala des intalnita de a angaja executivi de la companii mari. Ai nevoie de lideri care lucreaza eficient intr-o organizatie care se misca rapid. Acestia au abilitatea de a se ralia rapid unor cauze mari si au curiozitatea, gandirea critica, bunul simt si respectul de care ai tu nevoie. 
5. Fii generoasa.
Generozitatea si spiritul protector sunt laturile feminine de care nu trebuie sa te rusinezi. Lauda-ti angajatii, asculta povestile oamenilor, nu te comporta expeditiv cu nimeni din graba de a te catara pe culmi. Doar urcand treapta cu treapta, cu delicatete, dar si cu fermitate, vei ajunge acolo unde iti doresti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cariera

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lider

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feminitate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0