Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete de frumusete pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca

Secrete de frumusete pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca
Majoritatea femeilor stiu sa-si ingrijeasca pielea, parul si unghiile. Dar „a sti” este, in lumea beauty, obisnuita aplicarii unor idei gresite sau folosirea unor sfaturi prea generale. In acest fel, am putea sti ce sa facem, nu si cum s-o facem. Sau cum s-o facem corect.


A venit vremea sa stii ceea ce „stii”, trecand in revista secrete adevarate si adevaruri concrete despre intretinerea frumusetii.
1. Cleanser-ul ii face rau pielii.
Actiunea de cleansing poate irita chiar si o piele sanatoasa, ce sa mai spunem de pielea sensibila sau cu „probleme”. Cum alegi deci cel mai bun cleanser fara a atrage vreo iritatie? Solutia, indiferent de tipul de piele, este sa cauti unul bland care sa indeparteze impuritatile si excesul de grasime, fara a lasa pielea prea uscata sau cu senzatia de intepaturi sau mancarime. Nimic cu alcool, parfum sau ingrediente care blocheaza porii. Asta inseamna ca nu mai folosesti nimic? Nu. Sa stii ca pe lista iritantilor apare lamaia, menta, scortisoara si uleiurile esentiale.
2. NU mai evita exfolierea: Incepe sa stralucesti.
Cum reusesc unele femei sa obtina pielea perfecta si stralucitoare pentru care le invidiem veci pururi? Si genetica are rolul ei, bineinteles. Dar chiar si genele bune au nevoie de ajutor. Si el vine sub forma exfolierii. Exfolierea pielii le permite serurilor si cremelor de ingrijire sa actioneze mai bine, caci pot penetra mai usor. Pielea luminoasa este efectul imediat. Cele cu acnee trebuie sa se exfolieze doar cu produse cu acid salicilic, cerand, in prealabil, aprobarea dermatologului.
3. Retinoizii, desi nu-i folosesti, sunt cei mai buni pentru pielea care imbatraneste.
Creati prima data pentru a trata acneea, retinozii sau retinolii sunt substante chimice derivate din vitamina A care potolesc ridurile fine/ exfoliaza celulele pielii, accelereaza refacerea keratinocitelor si cresc productia de colagen si acid hialuronic, un carbohidrat care apare natural in organism si serveste ca lubrifiant pentru incheieturi, muschi si piele. Dar retinoizii cresc si sensibilitatea pielii la soare, asa ca foloseste-i noaptea.
4. Foloseste zaharul pentru un scrub dulce.
Fa un scrub bland, prin miscari circulare, folosind zahar. Spala-ti apoi fata cu apa calduta. Daca vrei efecte miraculoase, incalzeste apa si stai deasupra aburilor cu un prosop pe cap, apoi fa scrub.
5. Inainte de mani, pedi.
Pentru o manichiura reusita, stii ca trebuie sa-ti inmoi mainile. Cum sa o faci la modul profesionist? Pune apa si gel de dus intr-un vas si inmoaie-ti degetele in solutie vreme de 5 minute. Cat despre picioare, da-te cu vaselina si infasoara-le in ceolofan 15 minute. Vezi ca si tu poti avea calcaie de bebelus?
6. Pentru a-ti hidrata corect parul, evita radacinile.
Un balsam bun este foarte important pentru a lupta importiva parului uscat sau rebel. Incepe aplicarea lui de la varfuri pana la mijlocul lungimii firului de par. De ce sa nu aplici si la radacina? Caci scalpul secreta propriile uleiuri, iar tu le opresti operatiunea de salvare.
7. Parul scurt imbatraneste.
In ultimii ani s-a tot purtat parul scurt, dar sa stii ca linia gatului este mai vizibila si, daca nu ai 20 de ani, vei parea mai batrana.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete de frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0