Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune

Secrete din bucataria restaurantelor pe care NIMENI nu ti le spune
Scriitoarea Imogen Edward-Jones a dezvaluit in cartea sa “Restaurant Babylon” secrete din bucatariile restaurantelor. Aceasta ne explica de ce nu e bine sa comanzi “Meniul Zilei” si care sunt “strategiile” patronilor de restaurante.


Te-ai intrebat vreodata ce secrete se ascund in spatele usilor inchise ale bucatariei unui restaurant?
Scriitoarea Imogen Edward-Jones a dezvaluit in cartea sa “Restaurant Babylon” secretele din spatele industriei alimentare, informeaza dailymail.co.uk.
Autoarea prezinta in cartea "Restaurant Babylon" cateva lucruri pe care orice client trebuie sa le cunoasca atunci cand merge sa ia cina in oras. Potrivit scriitoarei, foarte multi clienti comanda “Specialitatea Zilei” sau “Meniul Zilei”, nestiind ca bucatarii sefi folosesc alimente care urmeaza sa expire. Meniul zilei este compus din alimente care trebuie vandute repede inainte sa se altereze.
Nu cere niciodata parerea chelnerului despre meniul pe care vrei sa il comanzi. Iti va spune intotdeauna ca este o alegere excelenta, chiar daca nici ei nu ar manca ceea ce ai ales.
Un alt subiect dezbatut este si cel al vinului servit la restaurant. De multe ori, clientii nu vor comanda cea mai ieftina sticla de vin pentru a nu parea zgarciti. Astfel, ei vor comanda a doua sticla de vin in ordinea pretului crescator, nestiind ca patronii restaurantelor vand un produs de proasta calitate la pretul unui vin de buna calitate.
Scriitoarea precizeaza ca vinul din sticlele pe jumatate consumate va fi vandut a doua zi la pahar.
Clientii restaurantelor trebuie sa stie ca orice mancare ar comanda din meniu va contine saliva bucatarului sef. Acestia folosesc saliva pentru a lipi ornamentele pe farfurie.
Imogen Edwards-Jones, autoarea cartii, mai spune ca mancarurile vegetariene si supele costa foarte putin pentru a fi preparate, insa sunt vandute la preturi foarte mari.
Clientii trebuie sa verifice cu atentie nota de plata pentru ca angajatii restaurantelor pot strecura mancaruri sau bauturi care nu au fost comandate.
De asemenea, se mai precizeaza ca femeile frumoase si vedetele primesc intotdeauna cele mai bune locuri, in timp ce persoanele obeze vor sta la mesele cele mai retrase din restaurant.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre restaurant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre clienti

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0