Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete pe care nutritionistii nu le spun atunci cand vine vorba de o dieta

de Camelia Diaconu la 2020-02-04
Secrete pe care nutritionistii nu le spun atunci cand vine vorba de o dieta
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. Adoptam un stil de viata sanatos, o dieta slaba in carbohidrati si evident mai putine calorii decat ar trebui, insa, cu toate astea, apar si neplaceri. Iata care sunt cele mai bine pastrate secrete atunci cand vine vorba de o dieta. Care sunt efectele adverse cu care organismul se poate confrunta.


Cu ajutorul unei diete sanatoase obtii rezultatele pe care ti le doresti, in scurt timp, mai ales daca respecti toate regulile alimentare, faci miscare si te odihnesti corespunzator. Insa, cu toate astea, organismul sufera cateva modificari, care sunt normale, doar ca nu intotdeauna te gandesti la ele. Iata care sunt!
 
Dureri stomacale. Lipsa carbohidratilor, a zaharului sau a alimentelor cu care erai obisnuit inainte de dieta, poate provoca dureri stomacale, mai exact crampe abdominale, care nu sunt tocmai confortabile. Aceste dureri apar din cauza faptului ca organismul nu mai primeste aportul de carbohidrati, exista un exces de proteine si grasimi si astfel apare acidul gastric. Totusi, incearca sa consumi alimente care sunt bogate in fibre pentru a te asigura ca nu intampini aceasta situatie.
 
Gaze abdominale si balonare. Chiar daca mananci sanatos, te balonezi. Suna ciudat, dar se intampla foarte des din cauza faptului ca fibrele ajung intregi in sistemul digestiv. Intotdeauna este indicat sa consumi o cantitate mare de lichide pentru a reduce din cantitatea excesiva de fibre.
 
Ai pofta mai mare de mancare. Stiind ca ai alimente care iti sunt interzise in dieta sau ca nu ai voie sa mananci dupa anumite ore, ti se face pofta de mancare mai mult decat ar trebui. Mai ales ca, o dieta de slabit nu asigura intotdeauna necesarul de energie de care organismul are nevoie. Din acest motiv el cere tot mai des mancare. Efectul advers este acela ca pot aparea kilogramele in plus chiar daca mananci mai putin si sanatos. Mancand mult mai des, iti obisnuiesti si maresti stomacul.
 
Nu manca numai fructe si legume. Da, stim, sunt sanatoase si sunt recomandate pentru consum zilnic. Insa, pentru a avea energie si pentru a fi binedispus, nu manca doar legume. Acestea te pot satura doar pe moment deoarece nu contin caloriille suficiente pentru corp. Consuma-le intr-o dieta diversificata alaturi de alte preparate culinare sanatoase.
 
Nu ai energie. Nu ai o stare fizica si nici psihica buna atunci cand nu ai energie. Daca nu ii oferi organismului cantitatea de calorii de care are nevoie pentru a putea functiona in parametrii normali, atunci vei avea stari de neliniste si poti deveni o persoana anxioasa si stresata. Pentru a nu ajunge in acest moment, incearca sa consumi fibre. Consuma-le in toate variantele pe care le gasesti. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0