Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele barbatilor: sase lucruri pe care le ascund de partenerele lor

de Viorica Ghinea la 2020-07-13
Secretele barbatilor: sase lucruri pe care le ascund de partenerele lor
Ce femeie nu si-ar dori sa cunoasca macar cateva dintre secretele barbatilor? Trebuie sa recunoastem ca in mintea reprezentantilor sexului opus se ascund o multime de lucruri interesante pe care, daca le-am descoperi, am sti sa le folosim in avantajul nostru. Descopera mai jos ce fel de informatii tind sa ascunda barbatii fata de partenerele lor.


Secretele barbatilor au fost descoperite!


Ce ascund reprezentantii sexului opus?

1. Anumite fantezii erotice

Ai impresia ca stii deja ce vrea partenerul tau in pat, insa s-ar putea sa fi surprinsa ca are anumite fantezii sexuale pe care prefera sa le tina doar pentru el. Fie ca ii place sa stie doar el de acestea, fie ca ii este teama sa iti vorbeasca deschis, cert este ca are astfel de secrete fata de tine. Indiferent care ar fi motivul din spatele acestui secret, nu il invinovati, pentru ca are dreptul la intimitate. De asemenea, nici nu il presa, ci lasa-l pe el sa iti impartaseasca anumite informatii.


2. Isi doresc sa primeasca complimente

Desi reprezentantii sexului opus incearca sa para puternici, adevarul este ca au si ei latura lor sensibila. Asa cum noi, femeile, ne simtim magulite atunci cand ni se spun vorbe frumoase, la fel se simt si barbatii. Si ei au nevoie de complimente pentru a sti daca ceea ce fac este bine ori daca arata bine din punct de vedere fizic. Chiar daca partenerul tau nu iti cere acest lucru, fii sigura ca s-ar bucura mult daca i-ai mangaia orgoliul din cand in cand.


3. Informatii despre fostele partenere

Probabil ca nu reprezinta o supriza pentru tine faptul ca barbatii ascund informatii legate despre fostele lor iubiri. De altfel, nici nu ar trebui sa insisti prea mult pe aceasta tema. Nu numai ca vei intra in intimitatea lui, dar s-ar putea sa afli si lucruri care te vor durea. De aici pana la izbucnirea unor certuri, pasul este destul de mic. Trecutul lui amoros nu ar trebui sa te afecteze, asa ca cel mai bine este sa te bucuri de ceea ce ai tu acum cu el. Nu mai conteaza nimic din ceea ce a fost inainte.


4. Complexe fizice

Printre secretele barbatilor se numara si complexele fizice. Putini reprezentanti ai sexului opus vor recunoaste faptul ca sunt nemultumiti de o anumita parte a corpului lor. Iar daca o fac, inseamna ca au totala incredere in partenera lor si ca se simt in largul lor alaturi de aceasta. Daca cel drag isi deschide inima in fata ta, nu il face sa se simta prost in legatura cu imaginea corpului lui, ci incurajeaza-l. Spune-i ca il iubesti asa cum este.


5. Gafe sexuale

Barbatii vor tine secret si prestatiile sexuale slabe fata de partenera lor, cel putin la inceputul relatiei. Pana la urma, este normal ca acestia sa aiba si zile mai proaste in dormitor. Asadar, nu il crede chiar pe cuvant atunci cand iti va spune ca la el au mers mereu lucrurile brici. Sigur ascunde si momente de care ii este rusine.


6. Atractia fata de alta femeie

Cu siguranta unul dintre cele mai populare secrete ale barbatilor este atractia fata de alta femeie. Acest lucru nu inseamna ca este neaparat tentat sa te insele, insa este imposibil sa nu se uite cu placere la formele unei reprezentante ale sexului frumos care trece lasciv pe langa el.

Acum, ca ai descoperit care sunt unele dintre cele mai populare secrete ale barbatilor, vei sti cum sa te comporti cu partenerul tau in momentele-cheie.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.14 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0