Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele mall-ului dezvaluite

Secretele mall-ului dezvaluite
Retailerii zilelor noastre au descoperit stiinta din spatele shopping-ului. Mall-urile tale favorite sa stii ca si-au angajat specialisti in retail cate sa calculeze cum sa te atraga in cursa si sa te faca sa-ti cheltuiesti toti banii. Magazinele au deci un plan, asa ca ar fi cazul sa-ti faci si tu unul.


1. Magia display-ului.
Se cumpara tricouri cu baxul din Sri Lanka, China, India si se cos la masina instructiuni de spalare in franceza sau in engleza. Nimeni nu-ti spune ca sunt facute in Franta, de exemplu. Presupui tu. Apoi sunt asezate cu mult bun gust si pe peretele din spatele lor avem o poza cu o femeie frumoasa intr-un loc exotic purtand un tricou.
Rezista tentatiei. Fa-ti un buget lunar de cheltuieli la mall, pune banii in plic si, cand ramane plicul gol, nu mai cumpara nimic. 
2. Falsele oferte.
Ti se spune ca iei doua produse la pret de unu. De fapt, nu faci nicio economie. Asta daca stii preturile normale ale magazinului in care ai intrat. Ofertele sunt menite sa creasca vanzarile la produsele care nu au mers.
Tu trebuie sa te familiarizezi cu brandurile care iti plac, sa stii care le sunt preturile obisnuite, promotiile si reducerile. 
3. Nu o lua la dreapta cand intri in magazin.
Studiile in retail shopping arata ca oamenii o iau la dreapta cand intra in magazin. Si asta pentru ca majoritatea sunt dreptaci. Prin urmare, articolele noi si tentante sunt plasate in dreapta la intrare. Muzica este data mai tare aici si dispaly-urile sunt mai colorate acolo unde te uiti prima data. Cam aici sunt puse si cele mai scumpe articole.
Cand mergi la cumparaturi, limiteaza-te la lista din mana si la banii din buzunar.
4. Ofertele la produsele din colectiile vechi.
In magazinele mari, pe undeva prin spate, este asezata o cutie sau un raft cu ultimele marimi din cele mai vandute produse sau ceva cu nume asemanator. Acest gest este intentionat pentru ca, pana acolo, sa fii tentata sa cumperi ceva mai scump. Pana ajungi la ultimele reduceri, vei trece pe langa noile colectii, reduceri, afisaje fermecatoare si este mai mult ca sigur ca iti vei umple bratele.
5. Zona cu ofertele cele mai bune este cam... dezordonata.
De fapt, retailerii intentioneaza sa te faca sa-ti doresti sa petreci cat mai putin timp acolo. Stiu ca vrei sa gasesti rapid marimea si pretul. Dar ei te frustreaza intentionat sa te tenteze sa mergi spre locurile unde totul este aranjat frumos si la pret mare.
Nu face cumparaturi cand te grabesti, pentru ca deciziile tale nu vor fi foarte bune. 
6. Fii atenta la maruntisurile din jurul casei de marcat.
Bijuterii, ochelari de soare, parfumuri si reviste pe care nu ai intentionat sa le cumperi. Acestea sunt puse special langa casa de marca. Or sa-ti creasca considerabil nota de plata.
Repet, nu te duce la cumparaturi fara o lista prealabila, bine intocmita.
7. Fii selectiva cand mergi cu fetele la cumparaturi.
Daca mergi cu cineva care nu poate rezista niciunei tentatii, vei ajunge la un dezastru financiar. Persoane diferite au personalitati de shopping diferite. Unii devin foarte repede frustrati, altii sunt impulsivi si altii sunt mai consecventi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre preturi

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0