Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne ca inca il iubesti pe fostul partener

de Viorica Ghinea la 2017-12-06
Semne ca inca il iubesti pe fostul partener
Multe femei nu realizeaza ori nu vor sa recunoasca faptul ca inca mai au sentimente pentru fostul partener. Daca te numeri si tu printre acestea, fii atenta la urmatoarele semne si ia imediat o decizie in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Nu mai poti sa continui in acest mod!


1. In adancul sufletului inca mai speri sa te impaci cu el


Multe femei pretind ca le este mai bine fara fostul partener, poate chiar au alta relatie, dar adevarul este ca in sufletul lor inca mai spera sa se impace cu el. Nu te mai tortura facandu-ti sperante, mai ales daca din partea lui nu primesti niciun semn pozitiv in acest sens.

2. Verifici constant conturile lui de socializare


Iti este dor de el si vrei sa stii cum mai merge viata lui, cum se descurca fara tine. Primul gest pe care il faci este sa ii controlezi conturile de socializare. Nu este nicio problema daca faci acest lucru mai rar, dar totul se poate transforma intr-o obsesie daca practici acest lucru zi de zi.

3. Te gandesti ca poate nu ai fost suficient de buna pentru el


Daca incepi sa ai indoieli in privinta abilitatilor tale ori a aspectului tau fizic, atunci trebui sa faci o schimbare in viata ta. Nu trebuie sa te gandesti nicio clipa ca nu ai fost suficient de buna pentru fostul tau partener. Poate ca el este cel care nu se ridica la nivelul tau pana la urma.

4. Iti vin des in minte momentele frumoase petrecute impreuna


Este normal sa ai in inima ta un loc special pentru fostul tau iubit, dar daca te gandesti frecvent la tot ce a fost intre voi, este evident ca inca esti indragostita de el. Poate ca nu iti este usor sa recunosti, dar aceasta este realitatea.

5. Il cauti mereu in alti barbati


Dupa ce ai incheiat relatia, ai inceput sa iesi si cu alti barbati, dar parca niciunul nu era ca fostul tau. Dar de ce ar trebui sa fie ca el? Doar stim ca oamenii sunt diferiti. Este evident ca inca mai ai sentimente pentru el, dar nu vrei sa recunosti ca nu ai trecut peste acea perioada.

6. Nu esti pregatita sa incepi o relatie noua


Spui ca vrei sa te bucuri de singuratate, dar adevarul este ca speri in secret sa te impaci cu el. Prin urmare, lasi mereu acel spatiu gol in speranta ca te va cauta si isi va dori sa fie din nou cu tine. Daca acest lucru nu se va intampla niciodata, nu ti-ar parea rau cand ai privi in urma? Nu ai considera ca ti-ai pierdut timpul cu o poveste care a avut de ceva vreme sfarsitul scris?

7.  Nu iti scoti din cap ca tu esti de vina


Atunci cand te gandesti la fosta relatie, te bantuie doar gandul ca totul s-a terminat din cauza ta? Este evident ca inca ai sentimente puternice pentru el si ca ai fi in stare de orice pentru a repara ceea ce crezi ca ai facut gresit.


Te regasesti in aceste semne? Atunci inseamna ca inca il iubesti pe fostul partener si ca iti este greu sa iti refaci viata fara el.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.89 din 5 - 23 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fostul iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre impacare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0