Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne care iti arata ca nu te mai iubeste

Semne care iti arata ca nu te mai iubeste
In mod normal, daca nu te mai iubeste ar trebui sa fie sincer si sa iti spuna... dar, in realitate, de cate ori se intampla asa? Multi prefera sa intre chiar in alta relatie inainte de a rupe definitiv legaturile anterioare. Daca ai impresia ca asta e si cazul tau, iata cateva semne care iti arata ca nu te mai iubeste sau, in cel mai bun caz, ca aveti probleme in relatie...


Semnele despre care vorbesc nu trebuie luate ca atare, ci numai daca se insinueaza in rutina zilnica a partenerilor, mergand pana la a distruge activitatile obisnuite si dinamica cuplului.

Nu mai esti prima pe lista prioritatilor lui
Daca are multe sedinte prelungite dupa programul de munca, daca se scuza in ultimul moment ca nu mai poate veni la intalnirea pe care o aveati programata din timp, daca prefera sa discutati problemele serioase la telefon decat fata in fata sau daca, pur si simplu, nu mai petreceti la fel de mult timp impreuna ca inainte... atunci e foarte posibil ca tu sa nu mai fii cea mai importanta din viata lui. Desigur, viata unui cuplu are urcusuri si coborasuri, perioade pline sa dragalasenii, pasiune si perioade mai pasive din punct de vedere amoros, insa atunci cand aceasta din urma pare ca se continua la nesfarsit este sa te intrebi daca nu cumva iubitul tau nu te mai iubeste.

Nu mai are nici o reactie fata de tine
Aici e vorba atat de reactii pozitive, cat si negative. Faptul ca nu iti mai face complimente poate insemna ca s-a obisnuit cu tine (si poate e momentul sa mai schimbi ceva), dar daca nu mai reactioneaza nici la comportamentele sau obiceiurile tale care inainte il enervau la maxim... asta ar trebui sa fie unul din acele semne care iti arata ca nu te mai iubeste, pentru ca arata ca a devenit total indiferent fata de tine. Lipsa de interes fata de partener este unul din marii dusmani ai unei relatii.

E mult prea interesat de felul cum arata
Desigur, este important ca orice barbat sa fie interesat de modul in care arata, insa atunci cand iubitul tau depaseste limita si se opreste mai mereu sa isi analizeze silueta in oglinda sau ritualul imbracarii de dimineata durea mult mai mult decat de obicei, fara sa aiba vreun motiv anume (cum ar fi o sedinta importanta la serviciu sau un interviu pentru un job nou), atunci e timpul sa iti pui niste intrebari. Nu inseamna neaparat ca e unul din semnele care iti arata ca nu te iubeste, dar e clar un semn ca vrea sa impresioneze pe cineva.

Nu te mai alinta
Asta se aplica in cazul relatiilor in care alinturile sunt la ordinea zilei. Iubitica, pisi, pisoi, iubi... si lista poate continua.

Nu iti mai raspunde la telefon
Daca il suni de 100 de ori pe zi, e posibil sa ajunga sa isi inchida telefonul de tot, insa aceasta regula se aplica numai daca iti inchide telefonul in mod constant, sistematic, zile la rand. Chiar daca vorbiti mai tarziu nu e suficient, pentru ca e imposibil sa il suni mereu in momente nepotrivite. Daca asta se intampla prea des in ultimul timp, e unul din semnele care iti arata ca nu te mai iubeste.

Nu mai vorbeste cu tine ca pana atunci
In cuplurile in care ambii parteneri lucreaza de dimineata pana seara, e normal ca discutiile sa includa, automat, si intamplarile de la serviciu. Clasica intrebare "cum a fost azi?" nu este numai din filme pentru ca e normal sa vrei sa stii ce a facut celalalt si daca il poti ajuta in vreun fel cu problemele de la munca. Daca incepi sa primesti zilnic un raspuns monosilabic sau vesnicul "nimic interesant", desi tu stii ca nu are cum sa fie asa... poate e momentul sa te gandesti a e ceva in neregula in relatia voastra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre semne

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iti arata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubeste

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0