Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serialul Dr. House a ajuns la final

Serialul Dr. House a ajuns la final
Serialul "Dr. House" se va incheia in luna aprilie, la sfarsitul celui de-al optulea sezon, au anuntat, miercuri, producatorii show-ului, una dintre cele mai populare productii de televiziune din ultimii ani.


Serialul "Dr. House" il are ca protagonist pe actorul britanic Hugh Laurie in rolul medicului Gregory House, un stralucit diagnostician nonconformist. Show-ul, difuzat in Statele Unite ale Americii de postul Fox, a debutat in 2004 si va numara in total 175 de episoade, dupa incheierea ultimului sezon, in aprilie.

"Dupa deliberari indelungate, producatorii serialului «Dr. House» au decis ca acest sezon al show-ului, cel de-al optulea, sa fie si ultimul" , au anuntat producatorii executivi David Shore, Katie Jacobs si Hugh Laurie intr-o declaratie comuna.

Ei au spus ca decizia de a pune capat acestui serial a fost una dureroasa si ca si l-au imaginat intotdeauna pe "House ca pe un personaj enigmatic - el nu ar fi niciodata ultimul care pleaca de la petrecere. Este mult mai bine sa dispari inainte sa se opreasca muzica, atat cat mai persista in aer anumite promisiuni si un anumit mister".

"Dr. House" s-a aflat in topul 10 al celor mai urmarite seriale de televiziune in Statele Unite in perioada 2005 - 2008 si a fost difuzat in 66 de tari. Audienta serialului a inceput insa sa scada in ultimii doi ani in Statele Unite, ajungand la 10 milioane de telespectatori, reprezentand aproape jumatate din varful de audienta atins in trecut de acest show.

"Dr. House" a fost nominalizat de patru ori la premiile Emmy, la categoria "cel mai bun serial - drama", dar nu a castigat niciodata, insa Hugh Laurie a obtinut doua Globuri de Aur si doua premii decernate de Sindicatul actorilor americani (SAG Awards) cu rolul din acest show.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre serial

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0