Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi care te pot ajuta sa scapi definitiv de grasimea de pe abdomen

de Camelia Diaconu la 2018-05-08
Sfaturi care te pot ajuta sa scapi definitiv de grasimea de pe abdomen
Pentru ca s-a instalat deja sezonul cald, iar pana vom incepe concediile de vara mai este doar putin timp, remediile pentru inlaturarea grasimilor de pe organism trebuie sa fie cat mai rapide si eficiente. Pe langa asta, nici din punct de vedere financiar nu ar trebui sa fie atat de costisitoare, daca ne gandim ca avem nevoie de bani pentru concediu. Asa ca, iata ce trebuie sa urmezi, chiar la tine acasa, daca vrei sa ai un abdomen plat si fara pic de grasime.


Lupta metabolismului este cea mai importanta actiune, care trebuie sa se desfasoare intr-un mod optim in fiecare zi. Pentru a fi sigur ca organismul tau functioneaza in parametrii normali si pentru a nu ingreuna digestia zilnica, fii atent la ce si cat consumi in fiecare zi.
In primul rand, este important ca fiecare zi sa ti-o incepi cu un pahar de apa calduta ori la temperatura camerei, in care sa adaugi zeama de la o lamaie de o forma medie. Pentru a te asigura ca metabolismul functioneaza cat mai bine in arderea grasimilor, poti adauga si o cantitate mica de sare. 
 
Consuma multa apa pe parcursul intregii zile. Consumul de lichide este recomandat de catre specialisti, o medie de 10 pahare pe zi pentru sanatatea organismului. Daca vrei sa ai un abdomen plat, atunci renunta la alte bauturi carbogazoase, care te baloneaza si contin mult zahar si consuma cel putin 2 litri de apa in fiecare zi. Pe langa rolul important de hidratare pe care il detine, apa te poate ajuta si sa elimini toxinele din corp.
 
Evita zaharul. Stim ca dulciurile sunt gustoase si nu pot fi inlocuite cu nimic altceva, insa, zaharul este unul dintre alimentele cele mai daunatoare sanatatii, dar si siluetei. Daca iti doresti sa slabesti sanatos intr-un timp scurt, atunci este cazul sa renunti la dulciurile in exces. Bineinteles, daca nu poti renunta definitiv, atunci opteaza sa consumi foarte rar un inlocuitor al zaharului cu ajutorul fructelor sau sucurilor de fructe. Acestea contin si ele o cantitate de zahar, atat cat organismul tau are nevoie pentru a-si satisface pofta.
 
Consuma usturoi. Chiar daca nu ai fi crezut, un consum de 2-3 catei de usturoi in fiecare dimineata alturi de un pahar de apa cu lamaie, te poate ajuta sa arzi mai repede grasimile pentru ca vor accelera acest proces. Mai mult decat atat, usturoiul este sanatos si pentru intarirea sistemului imunitar, asa ca nu evita sa il consumi. 
 
Foloseste condimente atunci cand prepari mancarea. Condimente precum scortisoara, ghimbir, piper au un rol important in accelerarea grasimilor din organism. Acestea reduc nivelul zaharului din sange si te vor ajuta sa pierzi mai repede grasimea de pe abdomen. 
 
Consuma zilnic fructe si legume. Nimic nu este mai santos decat un consum regulat de fructe si legume proaspete. Iti revitalizeaza trupul si mintea si, de asemenea, te ajuta sa iesi invingatoare in lupta cu kilogramele in plus. Sunt gustoase, mai ales daca ne gandim ca primavara si vara sunt sezoanele care ne ofera o multime de fructe si legume delicoase. Inlocuieste mancarea grea, mai ales cea de tip fast-food si opteaza pentru o salata din rosii si castraveti proaspeti, dar si pentru o gustare sanatoasa de cirese sau capsuni. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.8 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0