Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi Feng Shui pentru biroul de acasa (I)

Sfaturi Feng Shui pentru biroul de acasa (I)
Fie ca lucrezi de acasa sau nu, este important sa iti amenajezi un spatiu de lucru potrivit. Un astfel de birou de acasa va veni in completarea lucrului pe care il realizezi la serviciu. Daca lucrezi de acasa, amenajarea unui birou este esentiala. Iata mai departe cateva sfaturi despre cum sa faci acest lucru in mod corect.


Usile, intrarile, reprezinta oportunitati de orice fel. De multe ori, prima impresie este importanta, la fel si aspectul usii si intrarii in sediul firmei tale. Ai grija ca usile sa se deschida usor, fara sa scartaie; inlocuieste incuietorile sau balamalele, vopseste locurile uzate... De asemenea, ai grija ca adresa de pe usa si poarta sa fie bine vizibile, semnele sa fie curate. Atentia pe care o acorzi acestor detalii va face o impresie buna noilor clienti sau vizitatori.

Cand lucrezi de acasa este foarte usor sa iti fie atrasa atentia in alta parte si sa te pierzi in activitati casnice. Ca sa lucrezi eficient, delimiteaza o zona speciala pentru lucru, idea, separata de dormitor. Daca nu ai alt loc la dispozitie si isi asezi biroul in dormitor, totusi, ai grija sa faci un perete despartitor intre cele doua zone; alege niste plante mai inalte, un perete-biblioteca, etc. Asa cum nu e bine sa amesteci viata personala cu cea profesionala, si cand vine vorba de spatiul de relaxare si cel de munca se aplica acelasi critetiu.

E bine sa ai vederea spre intrarea in casa. Agata o oglinda in asa fel incat sa vezi bine intrarea in curte sau in casa.

Unul din avantajel lucrului acasa este ca iti poti decora biroul exact asa cum doresti. Poti atarna orice tablou iti place pe perete, eventual in fata biroului, ca sa il vezi mai mereu. regula spune ca mai poti alege poze inramate, pe care sa le asezi in coltul indepartat al biroului, in stanga sau dreapta, in functie de partea ta dominanta.

(va continua)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lucrezi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre birou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dormitor

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0