Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru a arata bine de sarbatori

Sfaturi pentru a arata bine de sarbatori
Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, orice femeie moderna a inceput deja sa se gandeasca la o rochie extravaganta, pe care sa o poarte in noaptea dintre ani.


Daca te gandesti la o rochie ideala pentru Revelion, acea piesa vestimentara va fi cu siguranta una iesita din comun, care sa iti puna in valoare formele corpului, cu care sa atragi atentia oricarui barbat si invidia oricarei femei.
Pentru a purta o astfel de tinuta, stii foarte bine ca in primul rand trebuie sa ai un corp de invidiat, iar pentru asta trebuie sa practici sport zilnic, dar si sa mananci sanatos.
Nu trebuie sa te gandesti ca nu mai ai timp pentru asta, chiar si trei saptamani sunt suficiente pentru a da jos cateva kilograme. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa reduci numarul de calorii in fiecare zi, fara sa sari peste mese. Ideea este sa mananci putin, insa de mai multe ori pe zi.
Este important sa bei doi litri de apa zilnic, sa consumi multe fructe, iar cele mai indicate sunt merele, portocalele, grapefruitul, kiwi, dar si legume crude sau fierte.
Nu uita ca trebuie sa eviti alimentele preparate in ulei. Alege sa mananci carne slaba, indicata ar fi cea de pui sau vita si pestele si sa renunti la painea alba.
De asemenea, este important sa renunti la energizante, sucuri acidulate si alcool.
Daca vei alege liftul in loc de scari si o plimbre pe jos de 30 de minute pe zi, cu siguranta rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, iar noaptea dintre ani te va gasi stralucind!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori de iarna

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0