Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru evitarea certurilor de sarbatori

Sfaturi pentru evitarea certurilor de sarbatori
Relatiile pot fi destul de stresante si fara grijile, tensiunile si asteptarile care apar in jurul sarbatorilor. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa nu pornesti o discutie sau o cearta fara rost de sarbatori...


1. Nu il prezenta pe noul tau prieten, parintilor, in perioada sarbatorilor
Sarbatorile sunt perioade speciale, pe care multi oameni le petrec in familie si considera ca cei care nu fac parte din ea sunt straini. Prezentarea unui prieten nou este si asa un moment delicat si un pas important in relatiea ta cu el, asa ca nu te aventura programand intalniri intre el si parintii tai. Inainte de a face asta, convinge-te ca este vorba despre o relatie serioasa si vei evita astfel o serie tensiuni care se pot transforma in certuri.

2. Nu te astepta ca iubitul tau sa stie exact ce cadou iti doresti, fara sa ii spui
Daca nu vrei sa fii dezamagita cand vei deschide cadourile de Craciun, da-i macar cateva indicii despre ce ai dori sa primesti. Nu ar trebui sa va usinati cand vine vorba de cumparat cadouri, mai ales daca sunteit la inceputul relatiei. Spune-i ce vrei, iar daca lasi la latitudinea lui alegerea cadoului, fi deschisa si pregatita sa accepti orice iti va da, fara resentimente. Craciunul nu ar trebui sa fie o perioada de certuri, mai ales nu din cauza cadourilor.

3. Respecta traditiile altor religii sau alegerea lui de a nu sarbatori odata cu tine
Chiar daca nu sunteti de aceeasi religie, cu siguranta amandoi aveti o sarbatoare importanta in suflet. Respectati-va alegerile si, de dragul vostru si al relatiei, incercati sa sarbatoriti impreuna, in ambele ocazii. Intr-o perioada in care oamenii sunt din ce in ce mai deschisi spre a-i accepta pe cei din jurul lor asa cum sunt, ar fi pacat sa intunecati relatia voastra cu certuri legate de religie sau sarbatori.

4. Nu face cadouri care sa aiba intelesuri ascunse
Daca doresti ceva de la el, spune-i direct, fara ascunzisuri sau, mai rau, cadouri prin care sa incerci sa insinuezi ceva. Daca vrei sa se imbrace altfel, spune-i; explica-i unde greseste in vestimentatie si mergi cu el la cumparaturi, nu ii cumpara tu haine pe care probabil ca le va respinge din start. Ideea e sa nu il faci sa se simta prost sau intimidat.

5. Nu te stresa
Asta e, poate, cel mai important sfat. Multi oameni sunt stresati de sarbatori, de pregatiri, de cadouri. Sarbatorile de iarna ar trebui sa fie senine, frumoase, o perioada de relaxare, nu de stres continuu. Noteaza-ti ideile de cadouri din timp, poate chiar el iti va spune la un moment dat ce isi doreste... Pentru multi, nu cadoul conteaza sau cat a costat, ci gestul in sine, ideea ca te-ai gandit la el cu drag.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre certuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0