Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru ingrijirea tenului in timpul primaverii

de Camelia Diaconu la 2020-03-06
Sfaturi pentru ingrijirea tenului in timpul primaverii
Schimarile de temperatura au un impact direct asupra corpului si tenului pentru fiecare dintre noi. Intram in contact cu diferiti factori de mediu, care, pe termen lung, pot fi daunatori si pot lasa urme pe chip. Pentru ca a venit primavera, trebuie sa stii ca este cazul sa iti schimbi si ritualul de ingrijire pentru o piele vizibil mai frumoasa si mai sanatoasa. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea un ten luminos si ingrijit primavara asta!


In primul rand hidratarea. Acest aspect nu trebuie sa lipseasca din niciun sezon, insa, acum, mai mult ca niciodata, nu trebuie sa uitam. Hidratarea este diferita, in functie de anotimp si, daca pe timpul iernii foloseam o crema mai uleioasa, acum, in perioada primaverii, avem nevoie de o crema mai usoara, dar potrivita. Alege-ti crema in functie de timpul tenului, un ten gras are nevoie de o crema pe masura, asa cum un ten uscat nu are nevoie de mai multa uscaciune si ii trebuie o crema puternic hidratanta. Hidrateaza-ti tenul de doua ori pe zi: in fiecare dimineata, dar si seara, inainte de culcare.
 
Exfoliaza-ti tenul. Daca pe timpul iernii nu prea ai apelat la aceasta metoda, din cauza faptului ca temperaturile erau mult prea scazute si pielea era cu mult mai sensibila, acum este momentul ideal sa faci asta. Exfolierea tenului ii permite acestuia sa se curete si sa respire mult mai bine ulterior pentru ca este curatat de toate celulele moarte. Tenul ramane curat, vizibil mai catifelat si mult mai luminos. Nu este necesar sa iti faci exfolieri zilnice ori saptamanale. Le poti face si o data pe luna si tot pot avea un efect garantat. Exfolierea tenului o poti face acasa cu ajutorul produselor potrivite sau poti merge la un salon, care sa iti ofere acest serviciu. 
 
Foloseste produse cu factor de protectie. Pentru ca soarele este din ce in ce mai prezent, primavera ai nevoie de creme care sa se adapteze nevoilor tenului. Acum este indicat sa folosesti creme cu factor de protectie, care sa te apere de razele puternice ale soarelui. 
Aplica un machiaj mai lejer. Acum nu mai ai nevoie de un fond de ten, care sa iti ofere o putere mare de acoperire. Lasa tenul sa respire si foloseste un fond de ten mai usor, care sa iti ofere un aspect natural si lejer. 
 
Verifica si produsele de make-up. Produsele cosmetice au si ele termen de garantie, tocmai din acest motiv, chiar daca nu ai terminat un produs, verifca de cat timp este desfacut. Fa curatenie de primavera si in portfardul zilnic in care iti porti produsele de machiaj. Curata pensulele pe care le folosest in mod frecvent deoarece ele sunt locul in care germenii si bacteriile se pot depune foarte usor. Foloseste solutii speciale de curatare ori apa si sapun.

Sursa foto: pinterest.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0