Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru un ten frumos

Sfaturi pentru un ten frumos
Se spune ca pielea este oglinda organismului uman si ca un ten frumos reflecta starea ta de sanatate. De aceea pentru a avea un ten frumos si luminos este bine sa ne gandim la mai multe aspecte ce tin si de stilul de viata, nu numai la ce fel de produse de ingrijire folosim.


Frumusetea pielii in general, si a tenului in particular, depinde de rutina de ingrijire, dar si de stilul de viata.

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea un ten frumos:

Ingrijire zilnica
Pielea, cel mai mare organ uman, are nevoie de ingrijire zilnica. De aceea, este important sa ai un ritual zilnic de ingrijire a pielii si mai ales a tenului. Pentru un ten frumos, este bine sa te demachiezi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sa iti cureti fata cu un produs potrivit tipului tau de piele si sa hidratezi pielea. Trebuie sa stii, de asemenea, ca lotiunea de curatare trebuie lasata sa actioneze cel putin 30 de secunde inainte de a te clati cu apa rece.

Hidratare
Cele 8 pahare de apa nu sunt un mit. Un organism hidratat inseamna o piele hidratata, deci incearca sa reduci consumul de alcool si bauturi carbogazoase si bea mai multa apa. In ceea ce priveste hidratarea externa, trebuie sa stii ca toate tipurile de ten necesita hidratate, inclusiv cel gras. Daca pielea nu este suficient de bine hidratata, ea va produce si mai mult sebum, deci este important sa alegi un produs hidratant in functie de tipul de ten.

Alimentatia corecta
O alimentatie echilibrata este importanta pentru starea noastra de bine si pentru un aspect fizic placut, inclusiv o piele frumoasa. Asa ca incearca sa eviti gra,simile, consuma mai multe legume, cereale integrale, fructe. Fii atenta la ce tip de lapte consumi. Specialistii sunt de parere ca anumiti hormoni din lapte favorizeza aparitia cosurilor.

Somn suficient
In timpul noptii si al somnului, pielea se regenereaza si calitatea somnului se reflecta pe tenul nostru. Un somn de 6-8 ore se va "traduce" intr-un ten luminos.

Gomajul si masajul
O data pe saptamana este important sa iti aplici un gomaj facial, pentru a scapa de celulele moarte. Iti poti face gomajul singura, dintr-o lingurita de malai si o lingura de miere. Dupa gomaj, maseaza-ti tenul cu o lotiune hidratanta sau un ulei hidratant, cum ar fi cel de argan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pentru

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0