Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si animalele risca sa devina obeze. Iata cum putem evita mai multe boli pentru caini si pisici

de Sunt Fericita la 2016-05-05
Si animalele risca sa devina obeze. Iata cum putem evita mai multe boli pentru caini si pisici
Supraponderabilitatea si obezitatea sunt frecvente in randul prietenilor nostri caini si pisici, fapt care determina o predispozitie la o varietate de boli, reducand astfel durata de viata.


Royal Canin continua in 2016 programul Satiety: E timpul sa iei masuri!, cu scopul reducerii greutatii in randul anumalelor, program care a implicat anul trecut 1325 de caini si pisici din 27 de tari, si a generat rezultate exceptionale.

Conform medicilor veterinari din Romania, 30-40% din cainii si pisicile din tara sunt supraponderale sau obeze, iar programul Satiety este singurul program local menit sa sustina gestionarea mai facila a aceastei probleme. Royal Canin Romania a recunoscut importanta gestionarii problemelor de greutate si, pentru a sprijini medicii veterinari si, mai ales, pentru a creste speranta de viata si calitatea acesteia la caini si pisici, va continua programul SATIETY “E timpul sa iei masuri” pentru al doilea an la rand.

Rezultatele actuale din Romania arata ca, din februarie 2015 si pana in prezent, 217 caini si pisici au pierdut un total de 214 kg in cadrul programului.

SATIETY „E timpul sa iei masuri” este o noutate absoluta deoarece implica ambii parteneri (atat proprietarul, cat si medicul veterinar), inregistrand evolutia pacientului pe toata durata programului si ajustand aportul de hrana daca acest lucru este necesar.

“Prin prisma programului, urmarirea foarte exacta si ajustarea cantitatii de mancare, proprietarii s-au simtit incurajati, iar dupa prima vizita, au revenit cu zambetul pe buze, nu atat datorita faptului ca animalul lor a slabit, cat pentru ca cersitul la masa s-a diminuat foarte mult si foamea continua a animalului aproape ca a disparut”, a spus medicul veterinar DR. Bogdan Brehar de la Spitalul Andivet din Deva, implicat in program.

Programul a fost recent recunoscut pentru contributia sa importanta la imbunatatirea calitatii vietii pisicilor si cainilor din Romania. Cu ajutorul lui, Compania Royal Canin Romania  a fost recompensata de curand in cadrul Galei  Innovation in Health Veterinary la categoria Companies,  organizata de Media Systems Communications.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0