Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simte-te bine in compania copiilor

Simte-te bine in compania copiilor
Voi fi prima care sa admita ca treaba asta poate fi dura. Dar nu-i asa ca sunt si momente cand n-ai chef de relaxare – filmul tau favorit sau putina muzica sau niste ciocolata? Nu intra-n panica. Asta nu presupune sa fii dispus sa-ti petreci tot timpul cu copiii. Vreau doar sa spun ca atunci cand esti cu ei – in weekend-uri, in vacante, cand le citesti seara inainte de culcare – e important sa te simti bine in compania lor. Si de ce nu te-ai simti bine? Poate pentru ca te gandesti mereu la ce altceva ai putea face sau la lista nesfarsita de treburi casnice care te asteapta in timp ce tu asculti intriga episodului de ieri din Familia Simpson repovestita (fara pic de savoare). Sau poate pentru ca iti faci griji ca supa de legume va da in foc, sau recapitulezi mintal prezentarea pe care o vei sustine maine la serviciu. Opreste-te! Tocmai te ocupi de cea mai importanta sarcina de pe lista ta de indatoriri – te bucuri de compania copilului tau. Nu te mai gandi la nimic altceva si concentreaza-te cu adevarat asupra lui, asupra a ceea ce spune si face. Recunoaste ca asta e la fel de important ca schimbatul scutecului, sau pregatitul cinei, sau revizuirea prezentarii. Asa ca poarta o conversatie normala cu el. Daca pustiul iti spune: „Ghici ce-am facut? Am omorat 17 balauri“, nu mormai: „Oau“. Incearca ceva gen: „Ooo, asta inseamna ca ai ramas fara sageti?“ Secretul pentru a te simti bine in compania copiilor este sa te concentrezi asupra timpului petrecut cu ei ca asupra unui obiectiv in sine. OK, nu-ti face nicio placere s-o imbraci pe Barbie succesiv in 14 tinute de seara sau sa discuti despre fiecare echipa de fotbal din Liga, sau sa asculti relatarea cadru cu cadru a unei batalii imaginare intre fortele luminii si un batalion de extraterestri invadatori. Nici nu trebuie. Toate astea sunt doar mijlocul de a atinge un scop. Si scopul este acela de a petrece timp cu copilul tau, de a intelege cum vede el lumea si ce-l amuza, supara, raneste, distreaza, fascineaza, plictiseste si intriga. Odata ce ai invatat sa te opresti si sa te simti bine, iti va placea din ce in ce mai mult sa petreci timp cu copiii tai si chiar vei incepe sa inveti de la ei. Si daca simti ca te descurci bine, vei fi mai intelegator cu tine insuti in rarele ocazii cand chiar nu mai faci fata unei jumatati de ora de My Little Pony.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0