Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simte-te mai bine cu... gatul tau

Simte-te mai bine cu... gatul tau
Stim ca gravitatia are efect si asupra zonei gatului. Pe multe dintre noi aspectul lasat al pielii in aceasta zona ne face nefericite. Dar stilistii ne propun cateva masuri subtile (nu disperate!), de a complimenta aceasta parte a corpului.


Foloseste bluze cu o linie superioara ce flirteaza cu gatul.
Camuflajul isi pierde utilitatea cand oamenii incep sa suspecteze ca ai ceva de ascuns. Helancile sunt grozave, dar nu le putem purta tot timpul. Ideea este sa inramezi cumva gatul, nu sa-l acoperi de tot. Poti ridica, la o adica, gulerul sacoului sau al camasii sau poti cauta bluze cu modele in partea de sus care ascund partial zona.
Daca porti decolteuri in V, gatul va parea mai lung, dar iti vei expune problemele. Alege o taietura dreapta sau o tinuta in straturi (pulovar in V peste camasa).
Rutina de infrumusetare trebuie sa includa si gatul.
Fata nu trebuie sa inghita toate produsele. Si pielea gatului este subtire si sensibila, ceea ce inseamna ca si ea are nevoie de demachiere si de hidratare.
Aplica si pe gat crema de protectie solara. Nu ai insa nevoie si de machiaj, decat daca ai pete de soare.
Fa-ti o coafura mai blanda cu tine.
Alege o coafura tip bob, cu taietura fix sub barbie. Parul mai lung atrage atentia mai jos, punand lumina pe gat. Iar parul care este flexibil, se misca cheama privirea.
Imprieteneste-te cu o esarfa.
Caldura conferita nu este nici pe departe singurul motiv pentru care sa porti esarfa. Aceasta este un dar divin pentru cele care au probleme in zona gatului, inconjurand-o cu textura si culoare si dand oricarei tinute un aer mai complicat.
Respecta regulile purtarii bijuteriilor.
Curajos, dar nu incarcat – iata regula ce trebuie respectata. Alege piese confortabile (nu foarte mari sau foarte grele) care sunt suficient de ample sa-ti acopere pieptul. Lungimea care este la baza gatului este ideala pentru ca stabileste un cadru decorativ pentru gat. Cerceii vii in forme ciudate distrag atentia de la gat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0