Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabeste in timp util! Mai ai cateva saptamani pana la plaja

de Sunt Fericita la 2015-06-29
Slabeste in timp util! Mai ai cateva saptamani pana la plaja
Pana la plaja... mai avem putin si iata ca multe dintre noi sunt in urma. Ce sa facem ca sa slabim mai repede? Iata intrebarea pe care multe persoane si-o adreseaza in aceasta perioada a anului.


Ce este trist este ca jumatate de an cam stam degeaba si apoi incercam sa recuperam. Nu este corect fata de organismul nostru, caci asta inseamna sa il fortam sa scapa de kilogramele pe care ar fi trebuit sa le elimine in timp.

Haideti sa vedem cum procedam ca sa scapam de cateva kilograme pana la plaja, sanatos si treptat:

1. Detoxifierea e esentiala ca sa poti incepe sa slabesti in mod eficient.

Asa ca pregateste ceaiuri, smoothie-uri, limonade si multa apa, ca sa poti sa scapi de acele toxine care s-au acumulat in corp si ca sa poti forta organismul sa scoata din depozitele de grasime.

2. Depozitele de grasime incep sa se consume atunci cand iti este foame si nu ii oferi corpului mai mult decat ii trebuie. Asadar, nu mai ai ce sa depozitezi. Consumi cat iti trebuie.

Si cand pastrezi cateva momente din zi in care iti este putin foame, este benefic pentru ca se vor elimina grasimi din depozitul organismului.

3. Depozitele de grasime incep sa se auto-consume si cand depui mai mult efort decat sa stai pe scaun la birou, 8 ore pe zi si apoi inca vreo 4 ore in canapea, la un film si chipsuri...

Deci, fa putin efort si scapa de kilogramele in exces. Poti sa incerci un sport care sa nu te epuizeze, precum pilates sau yoga, stretching sau altceva la fel de eficient precum cardio.

Sa nu uitam ca cel mai sanatos slabesti atunci cand hrana potrivita se armonizeaza cu exercitiile fizice potrivite si cu mentalitatea perfecta. Nu vei slabi eficient decat daca ai atitudinea potrivita.


sursa foto: www.StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0