Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabeste... optic

Slabeste... optic
Lumea modei este caracterizata de fluxul continuu de tendinte. Unele vin, altele pleace si poate fi dificil sa-ti dai seama ce se potriveste stilului tau de corp. Evident ca gresesti de multe ori pana inveti ce ti se potriveste. A, si mai e ceva. Indiferent de ce se poarta, tu trebuie sa te imbraci pe tine, in functie de forma corpului tau, de culoarea parului, a ochilor, de cat de lungi iti sunt picioarele.


Iti ofer azi 10 trucuri pe care le folosesc pentru a rata supla. Si nu am dat gres pana acum.
1. Alege peplumul. Este un trend dragut care se poate folosi la fuste, la un top, la rochie si complimenteaza silueta. Pune talia in evidenta si ascunde burtica.
2. Ai auzit de lenjeria modelatoare? Personal, apelez la un body care tine totul la un loc in special cand merg la cate-o petrecere unde-mi pun o rochie ce sta foarte aproape de trup. Rezolv instantaneu crizele de personalitate si arat si bine.
3. Alege imprimeurile mai mici. Imprimeurile mari te fac sa arati mai... generoasa. Simplu. Daca te ingrijoreaza cat de mare pari, evita imprimeurile mari. Imprimeurile mici distrag atentia de la zonele cu probleme si creeaza un efect de silueta proportionala. In plus, sunt si la moda.
4. Fii adepta monocromatismului din cap pana-n picioare. Blocurile de culoare (o culoare in partea de sus si una in partea de jos) sunt interesante, dar rup silueta. Daca insa alegi o singura culoare din capa pana-n picioare, silueta ta va parea mai supla, mai lunga. Desigur, negrul este indicat, dar orice culoare pe care o alegi sa o porti este frumoasa.
5. Incearca rochiile cu un model pe mijloc si alte culoare pe laterale. Acestea pacalesc ochiul si fac corpul sa para mai subtire daca partile laterale sunt negre, „tai” din corp. 
6. Alege marimea tocului care iti lungeste picioarele. Nu alege pantofi cu bareta, caci aceasta creeaza o linie orizontala ce taie piciorul, facandu-l mai scurt decat este. Pantofii cu toc in culoare nude sunt cei mai potriviti.
7. Mergi la croitor. Asigura-te ca toate hainele sunt pe marimea ta. Hainele prea mici sau prea mari ingrasa. Fa-ti tiv la pantaloni, stramteaza rochiile in talie, taie din lungimea bluzei.
8. Poarta lenjeria intima corespunzatoare. Ma refer la sutienul care este de marimea corecta. Daca este prea stramt, faci colacei la spate. Acelasi lucru si in cazul slipului. 
9. Alege lungimea manecii corecta. Daca bratele nu-ti sunt tocmai de aratat, alege o maneca ceva mai lunga.
10. Spune la revedere colaceilor de pe solduri. Adica nu-ti lua pantaloni cu talie joasa si nici topuri colorate deschis care sunt prea scurte sau prea stramte. Caci atragi atentia spre zonele cu probleme. Alege topuri negre, imprimate sau bluze/camasi din materiale unduitoare (matase).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0