Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabeste sanatos cu ceai de papadie!

de Alina Ilie la 2017-01-13
Slabeste sanatos cu ceai de papadie!
Papadia este o planta cu multiple intrebuintari in medicina naturista, dar si la diverse preparare culinare. Frunzele de papadie contin potasiu, fier, calciu, siliciu si mangan.


Papadia este o planta folosita des in medicina naturista. Ceaiul de papadie combate obezitatea, fiind unul din cele mai eficiente ceaiuri pentru slabit. Frunzele contin vitaminele A, B, C, D si H, luteina, betacaroten, elemente care ajuta la scaderea in greutate.
Papadia se mai poate consuma si sub forma de salata, preparata din frunze proaspete la care se adauga sare, piper, otet si ulei de masline.

Cum se prepara un ceai de papadie?

Peste 200 ml de apa se pun doua lingurite de papadie. Se acopera apoi vasul timp de 15 minute si se strecoara. Este recomandat sa bei 3 cani cu ceai de papadie pe zi.

Ceaiul de papadie este un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. Detoxifiaza organismul, ajuta ficatul sa functioneze corect, imbunatateste tranzitul intestinal si creste tonusul intregului organism.

Mai mult decat atat, consumul de ceai de papadie te poate ajuta in cazul in care ai probleme cu acneea, eczeme, boli de piele si varice.
De asemenea, papadia imbunatateste functiile hepatice, ajuta la vindecarea bolilor de ficat si dizolva pietrele de la rinichi.

Ceaiul este indicat persoanelor obeze si supraponderale care vor sa slabeasca pentru ca scade tensiunea arteriala, elimina excesul de grasime din organism, curata sangele si regleaza circulatia sangvina.

Stiai ca ceaiul de papadie are un puternic efect detoxifiant?

Bea ceai de papadie ca sa slabesti sanatos!

O cura cu ceai de papadie are efecte uimitoare pentru orgasnim. Papadia contine o substanta numita taraxicina, de mare ajutor in controlul diabetului zaharat.

Putina lume stie ca ceaiul de papadie poate fi folosit si pentru tulburarile de vedere.
Aceasta planta este folosita cu succes in tratamentul unui numar mare de afectiuni: constipatie, indigestie, gastrita, diabet zaharat, reumatism, etc.

Vei urma anul aceasta o cura de slabire cu ceai de papadie?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.05 din 5 - 178 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai de papadie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre papadie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficiile ceaiurilor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceaiuri

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0