Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutia impotriva insomniei

Solutia impotriva insomniei
Daca ai dat clic pe acest articol, inseamna ca tu sau cineva apropiat tie aveti dificultati cronice sau ocazionale cu somnul si ajungeti chiar la insomnie. Sa stii ca exista un singur lucru pe care-l poti face pentru a dormi bine, a te trezi improspatata dimineata, cu energie pentru a fi alerta tot timpul zilei. Vezi ce-ti ofera pachetul Sleep Solution si spune-le cearcanelor si nervilor adio.


Inainte de a vedea cu ce te poate ajuta tehnologia audio de ultima ora Holosync(R), trebuie sa stii ca exista asa numita igiena a somnului care se refera la practicile, obiceiurile si factori de emdiu care sunt importanti pentru somn. Toate aflati in controlul tau. 
Exista patru domenii generale importante pentru igiena somnului: ritmul circadian sau ciclul de 24 de ore (cunoscut si ca ceasul intern), imbatranirea, stresorii psihologici si droguri comune sau recreationale, cum ar fi cafeaua, nicotina sau alcoolul. 
Lipsa somnului de calitate nu afecteaza corpul uman doar prin starea de oboseala resimtita dimineata: efectele sunt mult mai grave decat ne imaginam. Multe dintre substantele necesare corpului uman pentru o buna functionare sunt produse de creier si sistemul endocrin timpul somnului. Astfel, atunci cand nu dormi bine, nu produci cantitati suficiente din aceste substante si sanatatea ta are de suferit. 
Sleep Solution – Solutia impotriva insomniei contine doua coloane sonore. Ambele utilizeaza tehnologia Holosync(R), pentru a te muta din starea alfa (somnolenta) in theta (somn REM) si in delta (somn non-REM), pentru un ciclu normal de somn.
Prima coloana sonora contine, pe langa Holosync(R), sunetul linistitor al valurilor oceanului si o sesiune de relaxare ghidata pentru primele cateva minute, care sa te ajute sa te relaxezi si sa adormi.
Cea de-a doua coloana sonora contine doar Holosync(R) si sunetul valurilor oceanului. Foloseste prima coloana sonora atunci cand doresti ajutor suplimentar pentru sesiunea de relaxare, si cea de-a doua atunci cand doresti doar tehnologia audio Holosync(R).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre insomnie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0