Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutii naturale pentru caderea parului

Solutii naturale pentru caderea parului
Pe masura ce imbatranim (da, doamnelor, acest lucru este valabil si in cazul vostru), podoaba noastra capilara incepe sa scancete. Firele de par devin friabile sau, mai rau, sunt predispuse genetic sa cada. Va oferim cateva dintre secretele mamei naturi, unele care previn si altele utile atunci cand revolta a inceput.


Esti ceea ce mananci si acest lucru este valabil si pentru par. O dieta constand in legume, mai ales in coaja castravetilor, a cartofilor, a ardeilor, este bogata in siliciu care contribuie la forta parului. Carnea slaba are mult fier si proteine, ceea ce ajuta la cresterea parului.
Ginko Biloba.
Binecunoscuta planta imbunatateste circulatia sangelui spre creier si piele. O circulatie mai buna in zona scalpului accentueaza regenerarea parului, caci foliculii primesc toti nutrientii necesari.
Ceaiul verde.
Contine catehine care inhiba enzima 5-alpha-reductaza care converteste testosteronul in DHT, ucigasa de par. Iar unii experti cred ca poate bloca lantul activitatilor hormonale care declanseaza caderea parului.
Urzica.
Secretul bunicii a fost readus la lumina, caci se crede ca bautul ceaiului de urzica reduce pierderea parului. La fel cum substantele chimice din ceaiul verde previn transformarea testosteronului in DHT, la fel si urzica lupta cu acest proces, pentru a mentine parul des si sanatos.
Piperul rosu – solutie cu aplicare externa.
Acest iritant al pielii atrage sangele si nutrientii din el spre scalp si promoveaza eliberarea de histamine care stimuelaza diviziunea celulara si cresterea parului.
Ceapa – solutie cu aplicare externa.
Un studiu publicat in revista Dermatology a trecut in revista rezultatele folosirii sucului de ceapa pentru a trata alopecia areata. 23 de persoane au aplicat suc de ceapa direct pe scalp de doua ori pe zi, vreme de doua luni. Participantii au inceput sa vada cum le creste par in doar saptamani de tratament. Dupa patru saptamani, regenerarea capilara a putut fi observata in cazul a 17 persoane si al 20 de persoane, dupa sase saptamani.
 
Sursa: care2.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alopecie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0