Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SPA la tine acasa. Tratamente de frumusete pentru tot corpul, pe care le poti face singura

SPA la tine acasa. Tratamente de frumusete pentru tot corpul, pe care le poti face singura
Nimic nu e mai relaxant decat o zi la salonul de frumusete, nu? Din pacate, de multe ori nu ai nici timpul si nici banii suficienti pentru a te bucura de toate tratamentele de frumusete pe care le-ai dori. Iata cum sa iti faci propriul spa, la tine acasa. Pregateste o atmosfera relaxanta si vezi retetele de infrumusetare pe care ti le oferim...


EXFOLIANT DE CORP CU LAMAIE SI SARE DE MARE
Amesteca 1 cana de sare de mare si 1/4 cana de ulei de masline sau de cocos. La final adauga 1/2 lingurita de suc de lamaie si mixeaza bine. Exfoliantul se pastreaza intr-un borcan inchis etans, pana se termina. Se foloseste o data pe saptamana pentru curatarea corpului; mai des, in functie de situatie, de exemplu, inainte sa aplici o crema autobronzanta.
DEMACHIANT CU OVAZ PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN
Intr-un castron mic amesteca 1 lingurita de ovaz cu 1 lingurita de iaurt simplu. Poti adauga si cateva picaturi de miere sau ulei esential (ai grija, insa, de care alegi, pentru a nu face vreo reactie alergica). Amesteca bine toate ingredientele si aplica pe fata cu miscari circulare, la fel cum ai face cu orice demachiant; la final, clateste fata cu apa calduta. Ovazul si iaurtul au proprietatea de a calma tenul si sunt foarte blande cu orice tip de piele. Acest demachiant poate fi folosit zilnic, pentru a curata tenul si a-l intineri.
MASCA DE FATA CU AVOCADO, PENTRU TEN USCAT
Amesteca bine jumatate de avocado copt cu 1/4 cana de miere, aplica pe fata si lasa sa stea 10 minute. Pentru un efect si mai puternic, pune in amestec si un ou. Pentru a avea pielea foarte hidratata, e nevoie sa o ajuti si din interior - e absolut necesar sa bei multa apa. Proteinele din aceasta masca iti vor ajuta tenul sa ramana intinerit, hidratat si suplu.
MASCA PENTRU TENUL ACNEIC
Paseaza 5 capsune proaspete cu 1/4 cana de iaurt simplu, intinde pe fata ca orice masca si lasa sa treaca 10 minute inainte de a te spala cu apa. Acneea devine o problema mai ales in lunile caniculare de vara, cand tenul devine mai uleios. Capsunele sunt o sursa excelenta de acid salicilic, folosit deseori impotriva acneei, iar iaurtul calmeaza tenul iritat.
BALSAM CU OTET DE MERE, PENTRU PAR STRALUCITOR
Daca ti se pare ca parul nu este destul de stralucitor, incearca sa te clatesti pe cap, dupa samponare si clatire, cu otet de mere. Acest ingredient atat de comun in orice bucatarie era folosit si de bunicile noastre, iar efectele erau extraordinare. Merita sa incerci asa ceva macar o data... Cine stie, poate vei gasi cel mai bun, natural si ieftin balsam din cate ai incercat vreodata.
BAIE DE INFRUMUSETARE PENTRU PICIOARE, CU APA DE TRANDAFIRI
Intr-un lighean aseaza 1/2 cana sare de mare, 2 linguri de apa de trandafiri, 3 frunze de menta tocate si amesteca bine toate aceste ingrediente. La final, adauga 1 lingura de ulei de masline extravirgin. Umple ligheanul cu apa calduta si stai cu picioarele in aceasta baie pentru 20-30 de minute; ajuta la exfoliere, revigorare, calmare si hidratarea picioarelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0